”Saik fortsätter ösa på”

Ulrik Sandebäck med dagens drag – här är alla spel

SPEL

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

I går var det en fin dag då drag som Tottenham (2,40), Zambia (2,20), Jokerit (1,55), VSK (1,10) gick in. Dagens utbud är helt okej. Det finns en spelbar bank i form av Broberg. Laget borde vunnit senast mot Bajen borta. Nu väntar en bättre uppgift; Falun hemma. Odds: 1,35.

DAGENS DRAG

Sandviken fortsätter att ösa på framåt. Alla gör allt för att Patrik Nilsson ska komma upp i 100 mål. I kväll möter Saik säsongens besvikelse – Bollnäs. Trots bortais tror jag på en stor­seger och spelar att Saik ska ­vinna matchen med minst fyra mål. Odds: 1,90 på Svenska Spel.

DAGENS AVSLAG

I går bassiade vi 1,65-favoriten Kroatiens chanser mot Danmark. Nu får vi samma låga odds av Svenska Spel på Udinese i Coppa Italia. Inte spelvärt med tanke på att laget inte alls prioriterar cupen. Avstå.  

Micke NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Wind Velocity (V64-2) är stenklar. Det tror nog vi alla som såg henne senast på Solvalla då hon krossade allt från dödens i urstark stil. Given jackpottspik. Jag singlar även löftet 10 Raging Fool i V64-4. Jänkaren har gjort allt rätt i tre raka från dödens och bara ångat förbi den sista biten.

DAGENS DRAG

3 Poppes Fighter (V64-5) var strålande när han vann från dödens senast. Kjell Brandt bara körde och hade fog för sin tuffa styrning. Bra chans igen. 12 Staro Yodel (V64-6) är jag också sugen på. Insatsen senast var femstjärnig – från dödens travade han 1.13 sista 1?000. Krossar allt?

DAGENS AVSLAG

Alla som jag lägger i den här rutan är klara. Så känns det ibland. Men skit i det, jag tycker att 4 Rocket Power har blivit överspelad i V64-1. Han kan vinna men är inte på långa vägar i mål. Gardera.

Per NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Med tanke på uppvisningen senast måste 4 Wind Velocity i V64-2 vara kvällens absolut bästa spik. Bortsett från galopp är det svårt att se något scenario där hon inte visar sig vara starkast. Senast visade hon ju att dödens inte är några som helst problem.

DAGENS DRAG

På det tidiga spelet är 14 Blixt Arrow stor favorit i V64-3. Okej, han imponerade senast, men mot mycket enklare motstånd än kvällens. Jag tror mer på Midnight Ås som sköt till vasst efter sen lucka senast. Han ser ut som om han tänker vinna både ett och två lopp den närmaste tiden.

DAGENS AVSLAG

10 Raging Fool har toppchans i V64-4 men ser ut att bli väl stor favorit. Med tanke på hans orutin känns det motiverat att gardera om han blir streckad på mer än 75 procent.