”I kväll gör jag ett undantag”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag brukar sällan spela på träningsmatcher, men i kväll gör jag ett par undantag. Argentina är ett av få länder som satsar hårt på OS. Därför matchas redan nu U23-landslaget – och det är ett stjärnspäckat sådant som spelar mot Guatemala. Riquelme, Masche­rano med flera vinner till 1,22.

DAGENS DRAG

Bulgarien har två toppspelare från Premier League i laget i kvällens bortamöte med Nordirland. Dimitar Berbatov och Martin Petrov kommer att riva upp stora hål i de grönas backlinje. En liten insats spelas till 2,50. Capello vill föra England till seger direkt. Odds: 1,48. -1 mål: 2,30.

DAGENS AVSLAG

”Lokala brasilianska serier” och i morgon fyller Svenska Spel ut listan med skidskytte – som avgörs först på lördag … Bättre att banta listan! Palmeiras möter serieledaren. Står ändå bara i 1,50. Rött sken direkt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Lord Capar (V64-3) var grymt bra som tvååring. När han nu gör årsdebut som treåring finns det ingen ­anledning att gå emot. Spik. 1 Hercules Laser (V64-6) är inte lika given, men Daniel Redéns startkanon och ögonsten är i kanonform och missar inte spets. Sen tror inte jag att de rår på honom.

DAGENS DRAG

5 Di Caprio Tuna (V64-1) såg ut att vara i form igen senast som fastlåst. Spets och slut? 11 Quartermaster (V64-4) blir allt bättre. Senast fick han chansen för sent och sköt vasst över mål. Pass upp. 5 Rail Candid (V64-5) satt långt bak på V75 senast och avslutade rappt i skymundan.

DAGENS AVSLAG

7 Soccer (V64-4) är tidig favorit, trots att Erik Adielsson har valt bort honom. Visst kan han duga men det känns ändå inte motiverat att han ska vara så hårt betrodd. Honom jobbar vi bort, eller hur?

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Sedan Bring Me Luck U.S. strukits är det bara att konstatera att det ser väldigt bra ut för 4 Lord Capar i V64-3. Nu finns det väl knappast någon som är beredd att tävla mot honom och allt, precis allt, talar för att han sitter i ledningen tidigt och sedan kontrollerar loppet.

DAGENS DRAG

Det är glädjande att se att 8 Bognor Regis i V64-5 tycks bli bortglömd. Visserligen krävs det en del tur från åttondespåret, men om det löser sig går ingen säker. Den som letar efter riktiga tokdrag bör ha med 9 Annie’s ­Express i V64-2, bara streckad på tre procent.

DAGENS AVSLAG

5 Simb Sneaker (V65-4) är bra för sin klass men har efter senaste starten varit struken för halsinfektion. När han nu då startar över lång distans för första gången tycker jag inte att han känns som något intressant spelobjekt.