”Edsbyn vill avsluta snyggt på hemmais”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Edsbyn har två raka matcher utan seger. Har inget att spela för, men jag tror att laget vill avsluta snyggt inför slutspelet. Vetlanda är i praktiken klart för slutspel och är inte speciellt motiverat. Ettan betalar 1,35 och hcp-spelet -2 mål är riktigt spelbart till höga 1,90 hos Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Fenerbahce är mycket starkt på hemmaplan – har fyra raka segrar i Champions League-spelet. Sevilla kommer att få det mycket tufft i Turkiet. Ettan till höga 2,75 är klart spelvärt. Arsenal har laddat länge för matchen mot Milan. Gästerna har målvaktsproblem. Spelar ettan till 2,20.

DAGENS AVSLAG

Varken Falun eller Gripen har något att spela för. Ettan var spelvärd till nästan tre gånger pengarna. Men nu har Svenska Spel sänkt oddsen på Gripen – och vi anser att spelvärdet därmed är borta. Vi avstår spel.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Quorus de Bomo (V64-4) borde ha bra chans. Han svarade för en stark insats senast som trea bakom bra hästar, gick för fullt in i mål i en väsande snabb avslutning. Då spetsade han och släppte, nu tror jag inte att kusken ger bort ledningen gratis. Nej, det här är spets och slut.

DAGENS DRAG

3 Janitor (V64-5) har sett mycket fin ut i de två senaste starterna. Hästen är kvick bakom bilen, har ett bra läge och kan mycket väl bomba till ledningen. Bra chans och oddset bör bli spelbart. Sex gånger? 9 Krångel (V64-6) kan vara en rolig rysare. Han är i toppform och alldeles för lite streckad.

DAGENS AVSLAG

7 King Goran (V64-5) är gedigen numera. Han gör sällan ett dåligt lopp. Men nu känns det som om det börjar ta emot lite. Senast höll han undan på stumma ben och som favorit är han inget att spela på.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Vadan detta?! 4 Quorus de Bomo streckad på bara 32 procent av kupongerna på det tidiga spelet i V64-4… Endast hälften så mycket som nuvarande favoriten License Plate. Tänk om det kunde hålla i sig. För det här loppet vinner Quorus de Bomo från ledningen.

DAGENS DRAG

Det är svårt att veta statusen på 8 Storbjörnen i V64-3 efter vila. Men med tanke på vad han mött tidigare – utan att göra bort sig – och vad han möter nu borde han ha bra chans. Tänkbara miljonhästar: 2 Opec i V64-2, 3 Jan­itor och 10 Blue Zorro i V64-5, 10 Asterix Tooma i V64-6.

DAGENS AVSLAG

9 Madame Dust har tagit sina segrar utan att behöva glänsa. Senast var hon tämligen svag. Ändå ser hon ut att bli favorit i V64-2. Det känns bra – för oss som inte tror på henne.