”Rör ej tvåan till låga 1,85 på Detroit”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Kan vara läge för en bandytrippel. Sandviken (1,07) och Västerås (1,15) borde båda boka semifinalbiljetter redan ikväll. Sirius (1,50) har avslutat Elitserien föredömligt. Tror att lagets högre tempo gör att Örebro blir en enkel uppgift borta. Trippeln ger 1,85 på SvS.

DAGENS DRAG

Sedan, gårdagens 2,75-drag, hade 1–1 och ett jätteläge i 86:e att göra 2–1. Men brände – istället satte Nantes 2–1 i 90:e. Små marginaler. Spelar Burnley till 1,95. Laget kan få tillbaka båda sina spjutspetsar – och har en bra uppgift i Coventry hemma. Saipa bara vinner till 1,55.

DAGENS AVSLAG

Jag avråder i princip alltid att spela på ”hockey-lotto” – NHL. Men i dag tar jag i lite hårdare eftersom jag vet att många spelar Detroit av gammal vana... Laget har usel form och många skador. Rör ej tvåan till låga 1,85!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Litet men naggande gott fält i V65-4 där 2 Leading Lantern dragit bästa läget. Lennartssons häst har varit ute på V75 och skött sig med den äran och här får han nog domdera som han vill i spets. Sista 500 kommer att gå fort och det räcker för att han ska hålla undan för övriga.

DAGENS DRAG

Ett sprinterlopp avslutar V65:an och från innerspår har 1 Ringside ett bra skrälläge. Ringside är startsnabb och tar antingen ledningen eller så blir det rygg ledaren. Oavsett har han bra chans då han kan använda open stretch om han väljer det försiktiga upplägget i V65-6 på Sundbyholm.

DAGENS AVSLAG

Se upp för elitseriematcherna nu på slutet. En del lag har väldigt mycket att spela för och den desperationen kan vara avgörande i en kampsport som hockey. Mora och Luleå är två lag i den kategorin.

PATRIK THORNÉUS

DAGENS SÄKRA

Frölunda–Luleå 1. Luleå är i desperat behov av poäng för att undvika kvalserien, men borta mot Frölunda blir det svårt för norrbottningarna. Frölunda vinner helt enkelt dagens elitseriematch mellan lagen.

DAGENS DRAG

Modo ger bra odds borta mot Linköping i elitserien. Okej, svenska mästarna har en del skadeproblem just nu, men oddset för bortaseger är onekligen mycket spännande enligt mitt sätt att se på det.

DAGENS AVSLAG

Djurgården är favorittippat hemma, men Mora är inne i en stark trend och kan verkligen skrälla i elitseriematchen i Stockholm. Matchen kan sluta hur som helst.