”Att spela på påhittade matcher i golf är lurigt”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Formen har varit god på slutet. Rubbet i panelen har gått in: Carlstad (1,50), Örgryte (1,91), Öster (1,50), Högaborg (2,65), Tyskland (1,47), Sundsvall (2,75), MyPa (1,40) och City (1,80). I kväll då? Magert utbud – lite spelvärde. Säkrast? Troligen Linköpings FC till 1,33.

DAGENS DRAG

Gunnilse spelade under långa stunder ut Oddevold i förra veckans möte. Nu möts lagen igen – men nu har Gunnilse hemmafavör. Senast fick laget bara 1–1 sedan Oddevold orättvist kunde kvittera i 88:e minuten. I kväll tror jag Gunnilse tar vara på sina ­chanser bättre till 2,30.

DAGENS AVSLAG

Att spela på ”påhittade” head-to-head i golf är alltid lurigt. Nu trycks favoriten Lorena Ochoa ned till låga 1,50 i ”mötet” med Cristie Kerr. Det är ett odds som jag tycker är för lågt – Kerr har en hög högstanivå. Jag avstår.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

8 Lord Capar i V65-1 var dunderfavorit i uttagningsloppet till E3-finalerna men föll oväntat efter att ha galopperat. Han har alltid sett lite konstig ut i travet men ändå vunnit enkelt men nog var han lite sämre senast. I ”tröstfinalen” av E3 vinner han förstås.

DAGENS DRAG

Distansen är alldeles utmärkt för 6 Madame Dust och starten lär hon också klara av nu när hon har springspår. Det finns ingen invändigt som vill ta emot henne så Örjan kan smyga fram och överta ledningen, väl där drar han sönder fältet och vinner V65-2 på ett behagligt sätt.

DAGENS AVSLAG

1 Mystical Ann (V65-1) avgjorde på ett snyggt sätt sitt försök till stonas E3-final. Då kunde hon inte vara med i spetsjakten och när hon i dag har innerspår får hon svårt att svara spets och därmed tror jag att hon är borta.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

5 Irene Sensation för­svarade innerspåret från start på V75 i Boden för ett par veckor sedan. Gav sedan bort kommandot efter ett halvvarv och fastnade med vinnarkrafter till slut. Från ett perfekt läge bakom bilen är hon ett givet bud att bygga Flex-spelet kring i Bergsåkers lopp 1.

DAGENS DRAG

1 Adrian du Nord har inte vunnit sedan början av maj i fjol. Den gången vann han just över den tre varv långa distansen. Stallrapporterna var positiva inför kvalet till Sverigeloppet senast. Chansen att Adrian plockar upp sin segertråd från innerspåret i V65-2 är god.

DAGENS AVSLAG

8 Lord Capar (V65-2) vann sex raka segrar före E3-kvalet. Där var han inte till sin fördel och från spåret längst ut bakom bilvingen blir det inte någon enkel ­resa mot hästar som 4 Fizz de ­Zeun och 6 Chip’n Young. Garderas.