”Ska ses med toppchans”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Ja, jag vet det är Champions League-spel på tisdag och onsdag nästa vecka – men jag tror att både ­Arsenal och Manchester United kan behålla fokuset på ligaspelet i alla fall. Båda lagen spelar hemma (Hull och Bolton) och ska ses med toppchans till runt 1,20 i odds.

DAGENS DRAG

Sunderland har inte alls glänst på slutet. De senaste segrarna mot Middlesbrough och Northampton (cupen) skrivs upp på ”turkontot”. Aston Villa är bara bättre och vinner till 1,65. –1,5 mål spelas till 2,70. Derby är ett annat lag som haft tur på slutet. Nu vänder det – QPR liras till 1,80.

DAGENS AVSLAG

Jag har kommit helt rätt på Trollhättan efter sommaren. Har spelat på laget en gång – då vann FCT. Annars har jag ständigt spelat emot ­eller gett avslag på serie­ledaren. Jag gör så igen – Motala är bra. Avstå tvåan till 1,85.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Copper Beech (V75-7) har ett upplagt läge. Han är startsnabb som få, gillar sprinterdistans och såg toppfin ut i comebacken. Allt talar för spets och slut! 9 Foregin Life (V75-6) är en fräck och mycket spelvärd spik. Han var ruskigt vass senast efter vila, flög sista 200, och bör ha en bra chans.

DAGENS DRAG

Roliga rysare finns det gott om. I V75-1 ska 10 Livi Barcelona passas, fin i comebacken. 12 Askö Toy (V75-2) har tänt till i ny regi och blir livsfarlig trots läget. Glöm inte 2 Late Arrival (V75-4) som alltid speedar vasst. Även en sån som 11 Ivy L.B. (samma lopp) bör nämnas på skrällfronten.

DAGENS AVSLAG

11 K.K.Logistic (V75-5) är en bra häst som debuterar för skicklige Kari Lähde­korpi och spelarna är med på noterna och streckar hårt. Men hästen var dålig i senaste jobbet och är en favorit i fara.

PATRIK THORNÉUS

DAGENS SÄKRA

HV 71 ger hela 2,05 borta mot Luleå Hockey och det är ett bra spel. Visst, HV förlorade hemma med 3–0 senast men lär vara ute efter revansch. Jag har svårt att se hur Luleå ska kunna rubba svenska mästarna. Dags för HV-seger!

DAGENS DRAG

Södertälje är så här långt obesegrat och ger 2,70 gånger pengarna mot Skellefteå. Det känns som ett riktigt bra odds. Fortsätter Björn Bjurling storspela i målet är det bra chans för SSK. Skellefteå övertygade när man bortaslog HV, men kan få en reaktion här.

DAGENS AVSLAG

Linköping är storfavorit hemma mot Timrå, men här kan det bli en skräll. Lin­köping har inlett säsongen bra men Timrå är alls inte ofarligt och jag tycker att hemmalaget är för stor favorit