DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Gripen spelades senast till höga 6,00 (YouBet!). I dag får vi bara 1,25 för laget från Trollhättan.

Inte speciellt konstigt då de inte tappar många poäng i sin nya hall – och framför allt inte mot lag som Lidköping. Gripen måste ha god chans att ta fjärde raka segern.

DAGENS DRAG

Inför säsongen så rankades Kölns forwardspar Novakovic och nye Podolski som ett av Bundesligans hetaste. Men inget har funkat för duon eller för laget. Nu är Podolski avstängd och Novakovic bänkad efter att ha försökt avsätta sin egen tränare?... Förlorar i?kväll mot Bochum! Odds: 2,27.

DAGENS AVSLAG

Joakim Fagervall – som sparkades under förra säsongen – gjorde plötsligt comeback i Löven-båset senast. Det gav effekt och jag tror att den kan fortsätta hemma mot Malmö i kväll. Tvåan till 1,70 får i alla fall rött sken!

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Robert Bergh dominerar på hemmabanan Bergsåker och redan i V65-1 blir det seger och det med 4 D.J.Seabrook. Senast var han ute i Guldfinalen där han följde med invändigt i det lopp som vanns av Commander Crowe och något sådant motstånd möter han inte i?dag. Stenklar vinnare.

DAGENS DRAG

Tre varv tror jag passar 9 Exceptional Kemp i V65-5 bra för han är stark och rejäl med bra skalle. Fungerar han bara i travet tror jag på mycket bra chans för hans del. Det är just det med travet, han fungerar inte alltid fullt ut, men de dagar han gör det är han väldigt bra.

DAGENS AVSLAG

8 Vourrek Sund, V65-6, gillar jag för han ger alltid sitt bästa och man vet att man får ut optimalt av honom. I?dag tror jag dock att han får svårt för trots att han kan öppna bra är åttonde spår bakom bilen över kort distans för svårt att vinna ifrån.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

1 Armbro Escobar (V65-4) var rejäl senast vid segern. Är snabb ut och skulle kusken lyckas hålla upp innerspåret är segerchansen mycket god. 4 D.J.Seabrook (V65-1) är klassen i gänget och har fin form. Har mött betydligt tuffare motstånd på sistone och ska normalt vinna lätt.

DAGENS DRAG

9 Exceptional Kemp (V65-5) är en mycket kapabel häst som gör comeback efter några månaders vila. Hästen är osäker av sig men skulle han gå felfritt så har han styrka att krossa det här motståndet. 1 Milton Zet (V65-6) har ett perfekt läge och är med på målfotot.

DAGENS AVSLAG

6 Latitud (V65-6) trodde jag hårt på senast men då vek han ner sig över upploppet. Formen är ett frågetecken och med flera startsnabba hästar invändigt är risken stor att han kommer få ett tungt lopp.