DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Täby har inte direkt imponerat under den här säsongen. Men laget såg ­rejält förbättrat ut i fredags (10–3 mot Balrog). Nu väntar ett nytt derby – den här gången i Eriksdalshallen mot Tyresö. Matchen tv-sänds – och därmed får Täby den kick som ­laget kan behöva. Odds: 1,25.

DAGENS DRAG

Det är en tam speldag – kan vara läge att spela blygsamt, eller avstå helt. Det går att göra ytterligare ett spel på Täby. Att laget ska vinna med tre eller fler mål går att spela till 1,70.

I hockeyns elitserie är jag inne på att det är dags för Rögle mot ett skadedrabbat Luleå. Odds: 2,30.

DAGENS AVSLAG

Jag har haft en ganska god förmåga att plocka ut bra NHL-spel.

Men i?dag hittar jag inte mycket av värde – jag tycker att kryssrisken är för stor i många av matcherna. Som sagt: Det kommer bättre dagar?...

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

3 Ricardo des Ecus (V65-2) är en klassig kille som är på väg upp genom klasserna. Nu har han bästa läget och det är bara att bredsida in den för kusken. 2 No Hurry (V65-3) spikas också. Han har gjort två starter i ny regi och blir allt bättre. Senast lekte han sig till seger från ledningen. Repris nu.

DAGENS DRAG

Kan det vara så jävligt att 4 Egola Boy (V65-1) leder hela vägen och sopar rent i kuponghögen? Hoppas det. Kort distans passar, även om han skulle ha föredragit 640 meter?... 8 Danley (V65-5) får ni inte glömma bort i ett klasslöst lopp. Han har bra form och brukar spurta rappt varje gång.

DAGENS AVSLAG

1 Eclair d’Inverne (V65-1) skulle haft toppchans från alla spår utom från just inner. Han är ganska snabb ut men kan inte svara Egola Boy den första biten. Därmed riskerar han att bli fast. Garderas.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Jag har enormt svårt att se hur Guif ska misslyckas med att besegra Helsingborg hemma i handbollens elitserie. SM-finalisten från i våras har inte övertygat hittills men här handlar det om ren och skär klasskillnad. Oddset är förstås därefter, men allt över 1,20 är taget med ena handen bakom ryggen.

DAGENS DRAG

10 Lark Kronos (V65-1) har varit ute på V75 under hösten, dock ingen seger men flera fina spurter. Bakspåret över korta häcken är inte alltid nöten men rygg på startsnabbe Egola Boy gör att det ändå kan bli en bra position här. Får han spara speeden till 3-400 kvar så kan han flyga lågt över upploppet.

DAGENS AVSLAG

Frölunda får inte alls ut vad man borde av sitt starka material. Uffe Dahléns indianstam underpresterar allt som oftast och jag rör inte ettan mot Södertälje till låga 1,48.

ARTIKELN HANDLAR OM