DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Vi har en trevlig speldag framför oss. Lukko har jag spelat flera gånger i höst – jag fortsätter med det i dag. Ettan mot Jokerit ger hela 1,65 på Bwin. Klart spelvärt.

Timrå IK bara pumpar på just nu. Brynäs kan inte stoppa den segersviten. Bra etta till 2,00 (Nordicb.).

DAGENS DRAG

Modo imponerar i varje match där Peter Forsberg medverkar – och ”Foppa” blir inte direkt sämre av att få spela ihop med Markus Näslund och Per Svartvadet... Vilken trio! Sen finns ju fortfarande en lina med Skröder–Sundström–Zuccarello Aasen. Slår Skellefteå till 2,05.

DAGENS AVSLAG

Ett uppretat Färjestad vann som väntat senast mot Södertälje. Men jag tror ändå inte man ska dra för stora växlar för den segern. Nu väntar ett vrålhungrigt Djurgården och jag passar ettan till 1,75.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Hans Adielsson har en grym träffsäkerhet när han startar sina hästar, nästan 30 i segerprocent år efter år. I V65-6, DD-2 stärks den siffran när 2 Ronda Brick brisar undan till seger efter att hon öppnat snabbt och förmodligen spetsat, pullat upp och sedan tackat för sig.

DAGENS DRAG

Hemmaidolen 10 Acclaim blir hårt anlitad som singelstreck i V65-5, DD-1 men jag tror att vinnaren är 7 Timetosaygoodbye. Han är oerhört snabb bakom bilen, dessutom nedstruken ett spår. Det finns ingen invändigt som vill ta emot ”Timen” som är bättre än någonsin.

DAGENS AVSLAG

3 Victory Sund debuterade för stall Goop med seger men det var i ett P21-lopp. Han var bra men kvaliteten på motståndet i V65-1 jämfört med senast är väldigt stor. Han måste visa mer innan man tror för mycket om honom.

Glenn Strömberg (Expekt)

DAGENS SÄKRA

Huffersfield (1,40) är med i toppstriden i League One och är en segermaskin hemma, sju segrar, två oavgjorda, och noll förluster med 28-4 i målskillnad hittills. Tranmere är jumbo och har förlorat åtta av nio bortamatcher med den svidande målskillnaden 3-20. Huddersfield tar detta.

DAGENS DRAG

Birghton har förlorat stort mot Norwich och Leeds i sista två matcherna, 1–7 totalt. Man har bara vunnit två av nio hemmamatcher, medan Charlton (2,15) ligger tvåa och jagar Leeds. Charlton har gjort 13 mål på senaste fyra matcherna och ett par baljor räcker till seger här.

DAGENS AVSLAG

Normalt ett kanonodds men inte när det är ligacupen och Manchester United (1,80) har fullt fokus på Premier League och Champions League. Ligacupen kan prioriteras av Tottenham.

ARTIKELN HANDLAR OM