DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Sirius har varit en stor positiv överraskning så här långt och hemma i Uppsala är laget mycket starkt.

Ett bortasvagt Kungälv räcker knappast till här och Sirius med hcp -3 till 1,85 hos Svenska Spel är klart spelvärt.

DAGENS DRAG

Stuttgart tog sig samman och vann den avgörande CL-matchen mot Unirea Urziceni i veckan. Det är dock risk för en negativ ­reaktion nu och utan viktige Tasci med flera lär man få det tufft mot ett hemmastarkt Mainz. Pinnacle har 2,83 på den ettan.

DAGENS AVSLAG

AIK vann borta mot ett ­försvagat Malmö i tisdags men i dagens retur ­saknas poängkungen Gynge.

Malmö har tongivande

Söderberg med flera till­baka och ettan känns sårbar.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Innerspår i Örebro är inte optimalt men 1 Västerbo Smaragd är väldigt snabb ut och jag räknar med att hon håller ledningen. Hon visade kanonform senast och när hon väl försvarat spets tror jag inte att de når henne i V65-5, DD-1

DAGENS DRAG

När 6 Rydens Cindy i förra starten kördes offensivt på V75 höll hon bra, nästan hela vägen hem. Hon har vunnit väldigt många lopp i Finland där det är lite enklare motstånd men insatsen senast var så bra att jag tror hon vinner i dag i stället, V65-1.

DAGENS AVSLAG

Hade det inte varit för Rydens Cindy och det långa uppehåll som 9 Bull Trap i V65-1 haft hade jag nog tippat honom. Nu får han stå tillbaka i tipsen trots att det nog är den bästa hästen i fältet.

Tomas Brolin

DAGENS SÄKRA

I dag blir det bandy för hela slanten. Falun dras med stora problem i botten av elitserien och inget talar för nytt kontrakt. Haparandatornio är klassen bättre och det mesta talar för att man tar två poäng till 1,30 i odds.

DAGENS DRAG

Västerås ser trögt ut och har inte imponerat. Jag tror att Sandviken, med både spelgeniet Magnus Muhrén och skyttekungen Christoffer Edlund i kalasform, ­vinner med ett par bollar till 2,15.

DAGENS AVSLAG

Sirius har fem raka segrar hemma och många tror det blir lätt mot Kungälv, men att spela hemmalaget till 1,18 lockar inte. Kungälv har ­varit nära att ta poäng av VSK och Villa och snart skräller man.

ARTIKELN HANDLAR OM