DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Vi har en småtråkig spelkväll framför oss med få spelvärda lag.

AIK innebandy har skada på Mats Carlsson och har ytterligare ett par avbräck, men ska ändå slå bottenlaget Järfälla enkelt på hemmaplan.

Sävehof slår H 43 i hemmahallen.

DAGENS DRAG

QPR är den största besvikelsen i Championship så här långt. Satsningen som skulle ta laget till toppen av Premier League syns inte alls till spelmässigt. Laget får det inte alls att stämma. Ska nu möta ett stabilt WBA borta och jag tror inte QPR:s svit bryts nu heller. Vettig etta till 1,66.

DAGENS AVSLAG

Belenenses är Portugals största krysslag – har sju kryss på tolv matcher. Det finns stora möjligheter att laget kryssar sig fram i dag också mot Guimaraes. Men det går ändå inte att spela krysset till låga 2,10 hos Svenska Spel.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

6 Peace Photo (V65-2) krossade motståndet senast efter en offensiv styrning. Det är läge för något liknande nu, tidig attack och lätt seger. Jag spikar. 3 Coktail Sander (V65-3) får också klara sig ensam på min kupong. Han är härdad i tuffa gäng, har ett fint spår och körs av en bra kusk. Bör vinna.

DAGENS DRAG

6 Rafting Meslois (V65-5, DD-1) har gjort tre starter i sin nya regi och blir allt bättre. Fransmannen ser stark ut och den dryga distansen bör vara ett plus. Senast avslutade han bra men hade för långt fram. Skrällen i DD-2 kan vara 12 Smash Express som visat strålande form en längre tid. Passas!

DAGENS AVSLAG

5 Nelson Derm (DD-1) är bra för klassen men nästan bara stark och riskerar alltid att blir nerspeedad av någon snabbare konkurrent. Som stora favoriter är han och Steen Juul inte intressanta.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Visst, innebandy är innebandy och det handlar för det mesta om vem som får plats med flest svettband på kroppen. Men jag finner trots det dagens säkraste spel där. Dalen börjar få ordning på formationerna och kommer att göra mos av ett Västerås vars försvarsspel är skrattretande. 1,25 = bankränta!

DAGENS DRAG

Det är som vanligt rock’n roll i Queens PR. Det senaste är att Jim Magilton i veckan skallade mittfältaren Buzsaky efter förlusten mot Watford. Lägg ner Ullared och flytta kamerateamet till Loftus Road. Turbulens är ett snällt ord och jag kan inte för mitt liv se hur QPR ska röra West Bromwich borta. 1,66 är taget!

DAGENS AVSLAG

Har svårt att förstå hur Detroit kan vara nedtryckt i 1,80 hemma mot Phoenix. Den röda maskinen hackar rejält och nu man får även bekymmer med defensivt skickliga gäster.