DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Gais har ett lag som nästa säsong kan spela i bandyns elitserie. Föll snöpligt senast i derbyt mot Ale Surte. Tar snabb revansch hemma mot Lidköping. Odds: 1,25. Hertha Berlin saknar tre ­ordinarie mittfältare. Chanslöst mot Bayern München. Odds: 1,20. Aston Villa vinner mot Stoke till 1,45.

DAGENS DRAG

Hoffenheim har så mycket skador att till och med Per Nilsson hämtas upp från frysboxen. Fem ordinarie spelare saknas nu – då blir det jobbigt mot CL-laget Stuttgart. Ettan spelas till fina 2,20 hos Unibet.

Jag gillar Nottinghams offensiva spel. Liras till 1,82 mot Preston.

DAGENS AVSLAG

Liverpool är inte som förr och att möta ett bottenlag som krigar för sin existens är inte lätt för bortskämda spelare. Portsmouth kan mycket väl bli ytterligare ett lag som stjäler poäng av ”Pool” den här mörka röda säsongen.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

Mycket svår omgång med dubbel jackpott och dubbla open stretch. Jag friskar på ordentligt med spikarna. I V75-4 tror jag att 2 P.A. Surprise visar sig starkast i spurten. Han har startat tre gånger på V75 den senaste tiden och visat att han duger. Senast vann han mycket enkelt från rygg ledaren.

DAGENS DRAG

12 Cloria Victis (V75-6) rankar jag upp och uppgraderar till spik efter strykningen av Pinepower Rose. Han visar fortsatt knallform och trots läget är jag inne på att han sänker allt. 1 New Chance i V75-2 var läcker vid spurtsegern senast och är ett stekhett bud. 5 Viol Hornline är skällen i sista.

DAGENS AVSLAG

4 Evil Jagg (V75-4) lämnar jag avslag på och får medhåll av en kompis som alltid har rätt. Spåret kanske han klarar men streckprocenten i förhållande till vinstchansen rimmar illa. Garderas!

Glenn Strömberg

DAGENS SÄKRA

Bayern München kommer nu. Segern mot Juventus satt riktigt bra för klubben och laget. Hertha Berlin har tagit en poäng på sina åtta bortamatcher. 1,20 i odds är lågt, men spelbart.

DAGENS DRAG

Tottenham (2,10) har form och gör mål. Spurs piskade till Manchester ­City senast med 3–0 och har verkligen vittring på en Champions League-plats. Blackburn är starkt hemma men har Tottenham rätt dag vinner man till ett bra odds.

DAGENS AVSLAG

Stuttgart har vunnit en

av åtta hemmamatcher i ­Bundesliga, medan Hoffenheim har vunnit hälften av sina bortamatcher. Mer ­behöver inte sägas. 2,15 är för lågt odds på ettan för mig.

ARTIKELN HANDLAR OM