DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Lazio tog en efterlängtad vinst senast. Men utan namn som Zárate, Foggia Matuzalem och Baronio med flera väger man troligen för lätt borta mot ett starkt Inter. 1,45 på ettan finns hos Betsson och det är taget.

DAGENS DRAG

Toulouse dras alltjämt med en lång skadelista och det tuffa matchandet på slutet lär ha slitet hårt på den ­uttunnade truppen. 2,12 (Pinnacle) på ett hemma-starkt Auxerre är bra. Även 3,15 (Expekt) på Porto i toppmötet med ett försvagat Benfica synas.

DAGENS AVSLAG

Everton störs fortsatt av skador på bland andra mittbackarna Yobo och Distin och laget är för stor favorit mot ett Birmingham som är i strålande slag för tillfället. Varning för den ettan.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Med tanke på den senaste tidens resultat är det hål i huvudet att utse Juventus till dagens klara men å andra sidan går det inte fortsätta att förlora om man ska vara kvar i toppen. Catania är riktigt dåligt så 1,30 är taget.

DAGENS DRAG

Mallorca är inne i ett riktigt stim just nu och plockar poäng på löpande band och det ser ut att bli tre nya poäng när Malaga står för motståndet. Malaga radar upp oavgjorda matcher men mot ett formstarkt ”Mallis” blir man utan poäng, 2,60 är klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Innerspår på Örebro är svårt. 1 Rubberman i V65-6, DD-2 kommer att få problem från start och när det är kort distans tror jag problemen inledningsvis gör honom chanslös till slut.

Tomas Brolin

DAGENS SÄKRA

Efter en tveksam säsongs­inledning har Villarreal ­börjat visa varför laget ­slutade femma i La Liga förra säsongen. Nu möter man Santander och jag tror att klättringen fortsätter och hugger på 1,58.

DAGENS DRAG

Nykomlingen Birmingham är i hysterisk form med fem raka segrar och närmar sig tabelltoppen. Nu ställs man mot Everton på bortaplan och jag tror att The Blues fixar minst en pinne och testar X2 till 1,96.

DAGENS AVSLAG

Monaco och Lyon tillhör de formsvagaste lagen i franska ligan och speciellt Kim Källströms Lyon saknar stabiliteten från föregående säsonger. Innan Lyon visar bättre takter avstår jag spel.