DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Lyon har varit i en formsvacka men den kan till stor del förklaras av skador och med flera viktiga pjäser tillbaka har laget god chans till tre poäng hemma mot Montpellier. 1,55 på ettan finns hos Unibet.

Tilltalande odds även på Dallas mot ett helt formlöst Columbus.

DAGENS DRAG

Flensburg har sett bättre ut än Lemgo på slutet och då hemmalaget saknar nyckelspelaren Preiss samt troligen även viktiga Ilyés och Kehrmann känns tvåan som ett vettigt spel. Betsson erbjuder fina 2,40. Bland kvällens NHL-objekt är Edmonton och Atlanta intressanta skrälldrag.

DAGENS AVSLAG

Galatasaray har förvisso haft lätt för Trabzonspor hemma på Ali Sami Yen de senaste åren men då Gala nu är utan namn som Leo Franco, Baros, Kewell, Elano och Nonda med flera är man för stor favorit i detta cupmöte.

Per Nicklasson

DAGENS SÄKRA

En sån här omgång vill man inte sitta och bita på naglarna i onödan – vill inte ha någon spik som sitter i fjärde utvändigt när spurten dras upp. Nej, jag vill ha en häst som jag tror hittar till ledningen och vidhåller därför att 3 Simsala i V75-4, trots aningen dunkel form, är en bra spik.

DAGENS DRAG

I V75-5 har det utkristalliserat sig tre klara streck­favoriter – men mitt drag är inte en av dem, härligt! Jag tror nämligen att 8 Young Forever – bra i debuten för Kari Lähdekorpi, knappast sämre nu och dessutom med världens bästa kusk i sulkyn – kan vara vinnaren.

DAGENS AVSLAG

Det är inga stora fel på någon av streckfavoriterna men ingen av dem är aktuell som spik på min lapp. Mest överstreckade är 3 A Bit of Heaven i V75-4, samt 10 Ladies Man i V75-5 är.

Patrick Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

Superjackpott i kväll på V75 och min spik är fräck. 2 No More Headache (V75-3) är en häst jag gillar och han har mycket hög kapacitet. Senast såg han bländande ut vid enkel seger. En häst för de stora loppen nästa år. Perfekt startspår här och motståndet skrämmer inte. Toppchans.

DAGENS DRAG

6 Virago Hebre (V75-5) var inte bra senast men har hög grundkapacitet. I ett öppet lopp är han given på kupongen. 4 Tiffany Brodda (V75-6) gillar jag. Är snabb ut och kan leda från start till mål. 12 Passport (V75-4) har det sämsta utgångsläget men trots det ska han med på V75-lappen.

DAGENS AVSLAG

3 Isalus (V75-2) är inte snabb ut och över kort distans känns han sårbar. Klaus Kerns häst kan vinna loppet men som mycket streckad är han inte het.