”De har redan börjat tänka på semestern”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om torsdagens drag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 7 april 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL (Ny spelexpert på Sportbladet)

DAGENS SÄKRA

Leksand och Atlético Madrid (1x) är två vettiga spel, men det finns betydligt mer spelvärde i Wolfsburgs 1,75. Laget visar bra form och ser ut att kunna mönstra en snudd på helt ordinarie startelva. Fulham är kapabelt, men jag spår att laget väger något för lätt på Volkswagen Arena.

DAGENS DRAG

Florida verkar redan ha börjat tänka på semestern. Har spelat utan geist i de två senaste matcherna. Får klara sig utan skadade spelare som Booth, Stillman, Allen, Bitz och Campbell. New Jersey har imponerat på sistone och ska ses med bra chans. Oddset lockar till spel.

DAGENS AVSLAG

Köge håller visserligen ingen vidare klass, men laget går in för cupen och odds runt 1,30 på Odense betraktar jag som rena skräpet.

Sönderjyske är en annan skör favorit, som möter cuphungrigt motstånd. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Även om SSK så smått är inblandat i kriget om elitserieplatserna ska det mycket till för att de ska gå bom. För att slippa en nervig match i sista omgången ser man i dag till att säkra elitserieplatsen när man besegrar AIK. SSK är ett bättre lag än AIK på alla plan och 1,65 gillar vi.

DAGENS DRAG

Startsnabb så det räcker och blir över och dessutom perfekt distans – 1 640 meter. 5 Asterix Tooma (V65-5) har bra förutsättningar och även om motståndet är bra har Asterix Tooma varit ute i tuffare gäng på sistone. Det är kanske skillnaden mellan tredjepris och seger.

DAGENS AVSLAG

Kapacitetsmässigt borde 3 Minos Vang vinna V65-6. Men han avslutade förra året med galopper. Det står skrivet i stjärnorna om han går felfritt i årsdebuten. Innan han visat stabilitet är jag försiktig med spel på honom.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Jag såg själv AIK:s senaste match borta mot Rögle och den 5–4-segern är bland det mest underliga jag har skådat. Gnaget var ruskigt effektivt och trepoängaren var allt annat än rättvis. Nu väntar match mot nästa elitserielag, och samma flyt igen – det finns inte. Södertälje bara vinner det här.

DAGENS DRAG

Medan övriga världen riktar sina blickar mot Tiger vänder jag mina ögon mot supertalangen Rory McIlroy. Nordirländaren gjorde ett riktigt fint resultat i sitt första Masters förra året och med lite rutin på näbben lär det inte bli sämre. H2H mot Nick Watney i dag. 1,85 på Rory. Spel.

DAGENS AVSLAG

Med risk för att få hela Dalarna efter mig, men jag känner dessvärre starka vibbar för att ”Återtåget 4.0” kraschar än en gång. Tror Leksand viker ned sig. 1,55 borta mot Växjö spelar jag inte.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!