”En vansklig etta till ett dåligt odds”

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om söndagens avslag

Foto: bildbyrån
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, söndag 11 april 2010.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Palermo kämpar om fjärdeplatsen och mot ett Chievo utan viktige Pellissier samt fyra andra ordinarie har man toppchans. Unibet har 1,45 på den ettan och hos det bolaget finns även fina 1,70 på Rögle med ett belåtet Södertälje.

DAGENS DRAG

Mjällby har inlett mycket positivt men senast mot Gefle föll man platt och utan namn som Grahn, Rosengren och Daniel Nilsson får man troligen problem mot Halmstad också.

Bra odds även på Bochum mot ett Europa League-fokuserande HSV.

DAGENS AVSLAG

Leksand kan fortfarande bli tvåa i kvalserien men man är beroende av hjälp och går resultaten i övriga matcher emot laget lär motivationen avta snabbt. En vansklig etta till ett dåligt odds.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

1 Bongsobofax har sett riktigt bra ut i Perssons regi, även om han i debuten inte vann efter tufft lopp. Nu blir det spets och då finns det ingen som kan hota sonen till Järvsöfaks i V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

2,20 på Enköping hemma mot ett redan klart allsvenskt Oskarshamn är bra. Inget av lagen har något att spela för förutom att Enköping gärna visar hemmapubliken att de uppskattat dem under säsongen. 2,30 på ettan tycker jag är värt några slantar.

DAGENS AVSLAG

1,60 på Leksand som i stort sett är avsågade är inte intressant för mig. Visst, de kommer gå för seger men när det visar sig att deras resultat inte räcker lägger de ner verksamheten.

TOMAS BROLIN (Spelexpert hos Nordicbet)

DAGENS SÄKRA

Det är jämt i Serie A, och både Milan och Roma (hemma mot Catania respektive Atalanta) har slagläge, så jag drar till med en dubbel till oddset 1,76 hos NordicBet.

DAGENS DRAG

Spurs kommer ha en lugn dag på jobbet i FA-cupen. Portsmouth kommer att få bita i gräset, då Tottenham vinner. Tror det blir en målrik match och siktar in mig på över 2.5 mål till oddset 1,62.

DAGENS AVSLAG

Liverpool är på väg att rädda ansiktet via Europa League. Men 1.28 hemma mot Fulham blir mitt avslag för dagen, det är för dåligt betalt.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!