”Pittsburgh överskattat?”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om fredagens avslag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 16 april 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Rubbet gick in i panelen i går. Hoppas formen består även om jag personligen ligger extremt lågt i dag. Utbudet är ingen höjdare. Mest troliga spelet? Jag tror det är under 2,5 mål i mötet mellan Inter och Juventus. En viktig match där jag inte tror det bjuds på så mycket. Odds: 1,95.

DAGENS DRAG

Philadelphia Flyers har spelat många matcher med kniven mot strupen på slutet. Lyckades lite turligt även slå New Jersey på bortais i första slutspelsmatchen. Nu är det retur och jag tror inte att NJ förlorar två raka hemma mot ett slitet Flyers. Ettan ger 1,92 hos Nordicbet.

DAGENS AVSLAG

Som sagt fredagsutbudet är tunt och det kan vara läge att vila helt från spelet. Det kommer bättre dagar framöver – och vi har en fullmatad helg framför oss. Svag favorit? Jag drar till med Pittsburgh. Överskattat?

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

20 meters tillägg ska man aldrig underskatta, men 13 King of the Moor (V65-6) tycker jag ser ut som en riktigt bra häst. 20 meter framför honom finns det flera lovande treåringar. Men King of the Moor har kommit längre än sina konkurrenter. Jag tror att han rundar fältet till slut.

DAGENS DRAG

Med frågetecken för formen på Amour Ami tycker jag att 4 Airstrike (V65-1) -förtjänar ett streck, då han stånkat på i gulddivisionen under en längre tid med tuffare motstånd än i dag. Han öppnar bra – men är ingen spetshäst – får en bra position och med form kan det räcka till seger.

DAGENS AVSLAG

1 Rebeval (V65-4) vann senast på lunchen men jag tycker att han föll ur i travet mot slutet. Med det på näthinnan blir jag tveksam till att han ska hålla undan över tre varv då det finns hästar på tillägg som tuggar på bra i spåren.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Värmbol var ett favoritobjekt förra säsongen då man allt som oftast infriade förväntningarna till obefogat höga odds. Förra säsongens skyttekung är inte kvar men i gengäld har man duon Isgren/Strömgren som sänker de flesta lagen en normal dag. Ett helt ordinarie Värmbol slår Farsta till 2,00.

DAGENS DRAG

Lite förvånande att Köln sprattlar i den nedre delen av Bundesliga då materialet faktiskt är helt okej. Med spelare som Podolski, Maniche och Novakovic borde man i alla fall vara ett stabilt mittenlag. Viktig seger senast. I dag kan man säkra kontraktet mot ett inte allt för vinsttrött Bochum. Etta.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker att Degerfors imponerade i premiären borta mot det upphaussade Landskrona. Borde fått med sig en poäng hem. Örgryte har haft en skadetyngd försäsong och är inte på topp. Pass på Öis.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM