”Washington missar inte sin matchboll”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om fredagens säkra

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 23 april 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Utbudet på fredagarna brukar vara tamt. I dag känns det ännu tunnare än vanligt. Dagens starkaste favorit är troligen Washington. Laget har matchboll i matchserien mot Montreal. Ett sånt läge missar inte firma Ovetjkin/Bäckström. Odds: 1,55.

DAGENS DRAG

Jag testar ett nytt halvtid/fulltids-spel. Gick bra med Bayern München i veckan till 5,00. Nu kör jag x/2 (kryss i halvtid, tvåa vid fulltid) i mötet mellan Bochum och Stuttgart. Jag tror Bochum orkar stå emot i 45 minuter. Odds: 5,25.

DAGENS AVSLAG

Som sagt väldigt kallt utbud i dag och jag håller insatserna nere. Det kommer strax en hel fullmatad helg. Håll ut! JYP hemma mot KalPa i en bronsmatch känns som en av flera bräckliga favoriter.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Kallblodslopp i V65-3 och direkt tittar man om J-O Persson har någon med i loppet. Skämt åsido men Persson dominerar i de loppen och med 12 Turbofaks blir det en ny seger. Springspår på tillägg utnyttjas på bästa sätt och sedan är det bara en formalitet.

DAGENS DRAG

I sin ”Sverigecomeback” fick 7 Victoria Sisu ett perfekt lopp av Ulf Ohlsson och avgjorde på speed över upploppet. Får hon en liknande resa i dag och kan vänta med speeden till upploppet tror jag att hon kan fälla favoriterna i V65-5, Dagens Dubbel 1.

DAGENS AVSLAG

För tredje loppet i rad har 11 Flicka Rigas (V65-6, DD-2) dragit spår elva. Hon är väldigt bra men senast fick vi bevis för hur svårt det är att vinna från dåliga lägen och i dag när motståndet är knivskarpt hinner hon inte fram till seger.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Jaha, då tackar vi Montreal för den här säsongen. Tre perioder återstår innan spelarna kan plocka med sig familjerna på semester. Washington har verkligen visat klass i de senaste matcherna och nu är ordningen återställd efter debaclet i början. 3–1 i matcher blir i natt 4–1. 1,65 är taget.

DAGENS DRAG

Jag förstår inte riktigt tankegången med Detroit som favorit borta mot Phoenix. Svensklegionen är inte alls vad man har varit och har en keeper i Jimmy Howard som inte håller i ett helt slutspel. Lagen har hittills vunnit varannan match och när jag får 2,50 på Phoenix får den trenden gärna fortsätta.

DAGENS AVSLAG

Formen är inte helt på topp i Kaiserslautern. Nyligen 1–1 mot ett oinspirerat Union Berlin och innan dess förlust 1–2 mot ett trött Oberhausen. Rostock säljer sig dyrt i kväll, behöver poäng i botten.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!