”Han orkar inte stå pall en match till”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens drag

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 28 april 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Pep Guardiolas mannar är illa ute efter förlusten i Italien. Är det något lag som kan vända 1–3 mot Inter så är det dock Barça. Kommer till spel utan Iniesta och avstängde Puyol, men i övrigt har man inga nämnvärda avbräck. Inter saknar Stankovic. Ettan spelas till godkänd 1,40.

DAGENS DRAG

Washington har varit det klart bättre laget i de två senaste – men ändå förlorat. Montreal-keepern Jaro Halak har storspelat, men jag tror helt enkelt inte att han orkar stå pall i ytterliggare en match. Bra etta till 1,70. Kalmar har en passande uppgift till årets första seger. 2,10 duger.

DAGENS AVSLAG

Umeå har tappat många viktiga kuggar till denn säsong. Stod ändå upp bra i bortamötet. Lyon tvingas undvara L. Schelin, som haltar runt på kryckor. -Håller matchen som ganska öppen och rör inte tvåan till bleka 1,90.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 S.J.’s Otto (V64-5) har hittat stilen. Senast svepte han fältet på sista långsidan och vann säkert efter en maklöst snabb slutrunda. Nu bär det av mot ledningen – sen är loppet kört. 10 Queen of Rock (V64-2) chansspikar jag. Lopp i kroppen och Goop upp är två intressanta faktorer.

DAGENS DRAG

7 Scarlet (V64-3) är startsnabb och har spetschans trots spår långt ut på vingen. I front biter hon ifrån mycket bra. 15 Ride the Brand (V64-4) långspurtade -strålande näst senast som knappt slagen tvåa. Kan skrälla. 3 Pele D.K. (V64-6) är hyperkapabel, men lika osäker. Felfri kan han vinna.

DAGENS AVSLAG

Elitloppsaktuelle 3 Nu -Pagadi (V64-1) kan vid en första anblick tyckas vara totalt stenklar. Men om han får gå i dödens på Iceland i hög fart hela vägen är han kanske inte en given vinnare?

PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

4 S.J.’s Otto (V64-5) har gjort två riktigt fina insatser för Åke Svanstedt och -prestationen senast var mäktig. Kommer tjäna fina pengar under året och tar andra raka segern i kväll. 6 Kaffir Face (V64-6) är en av de bästai kullen. Vinner om inte Johnny -Takter ramlar ur vagnen.

DAGENS DRAG

2 Iceland (V64-1) -kommer jag att chansspika. Såg dunderfin ut senast i årsdebuten efter galopp och är snabb från start. Jag tror att han tidigt sitter i -ledningen och sedan har jag svårt att se storfavoriten Nu Pagadi rå på Stefan Melanders ögonsten.

DAGENS AVSLAG

11 Nisse Bean (V64-4) har visserligen två raka segrar men de har tagitsi rätt så enkla gäng. Står svårt till här och det ska mycket till för att Claes Sjöström ska ta ännu en seger med femåringen. Jag avstår.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!