”Italien inte i närheten av att vara spelvärt”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om torsdagens avslag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 3 juni 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Tål att upprepas: utbudet är skralt för tillfället och det är svårt att hitta en stark vinnare till ett sunt odds i dag. I brist på annat lyfter jag fram Vasco, som gjort det bra mot starkt motstånd på sistone. Inga nya avbräck som stör. Guarani saknar avstängde Roberto. Hyfsat sund etta till 1,70.

DAGENS DRAG

Dags att ge sig på den norska andraligan. Sparta lär snart få en reaktion. Var illa ute senast, men redde ut det hela med en del tur. Har nya avbräck i Breive och Berat Jusufi (i sitt livs form). Mjöndalen är bättre än tabellen antyder. Pressade serieledaren senast. Etta, draw no bet, till 1,82.

DAGENS AVSLAG

Italien brukar sällan glänsa i träningsmatcher. Mexiko har ångan uppe och är inte helt oävet. Risken är stor att ”gli azzurri” tar lätt på denna uppgift och Svenska Spels 1,52 på ettan är inte ens i närheten av att vara spelvärt.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Ledningen är alltid bra att ha, men ibland vinner man ändå inte. För 5 Livi Destiny blev det väldigt tufft när han kom till ledningen i ett V75-lopp senast och att han inte orkade är förlåtet. Nu står värsta hotet på bakspår och då ska det mycket till för att Livi Destiny inte ska vinna V65-5.

DAGENS DRAG

När de möttes senast var det ingen större skillnad på prestationen mellan favoriten 10 Conrads Epilog och 3 Ludvig Palema. Både kördes på innerspår och de höll farten lika bra. Nu har Ludvig Palema ett bättre läge och det kan fälla avgörandet till hans fördel i V65-1.

DAGENS AVSLAG

13 Bongsbofax (V65-4) är en väldigt snygg häst som trots skadefrånvaro kommit tillbaka på ett bra sätt. Han är dock bäst på kort distans. Flera av dem som står 20 meter längre fram går samma tider över aktuell distans.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Fortsatt tunt utbud inför vad som komma skall i Syfadrika och insatserna hålls nere. En tänkbar minibank i dag kan vara Jonsered hemma mot Gauthiod. Två lag som läcker betänkligt bakåt men där skillnaden ligger i att Jonsered producerar massor framåt. Ettan betalar 1,45.

DAGENS DRAG

Den långtslående Rory McIlroy brukar i vanliga fall veva golfbollar på Eurupatouren, men är i dag i Ohio för the Memorial Tournament. Ingen fara på taket för det miljöombytet, då den gode Rory vunnit där borta förr. H2H mot Adam Scott. Minimerar han misstagen är statens 2,03 intressant.

DAGENS AVSLAG

Italien brukar inte ens vara bra i mästerskapens gruppspel. Påminner om en gammal rostig Wolksvagen Pasat som gör 0–100 km/h på 35 min. Springer förstås inte ihjäl sig i dag heller. Skrällschans Mexiko.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!