Steven-Lee: ”Har sett bedrövligt ut på sistone”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens säkra

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 9 juni 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Lyn har problem – både på och utanför planen. Klubbens usla ekonomi gör att spelarna troligen kommer behöva gå ned kraftigt i lön och moralen verkar vara i botten. Spelmässigt har det sett bedrövligt ut på sistone. Strömsgodset ska ses med bra chans, trots en del avbräck. 1,75 är okej.

DAGENS DRAG

LA Galaxy har klarat sig bra på slutet, trots tunga avbräck. Nu står man dock inför säsongens tuffaste bortamatch och då tror jag att frånvaron av målkungen Buddle och assistesset Donovan blir desto mer märkbar. Real Salt Lake är i god form och återfår ett par spelare. 2,45 duger på ettan.

DAGENS AVSLAG

Tycker att Umeå agerar på tok för ojämnt, för att 1,65 ska vara befogat på bortaplan mot Djurgården. Odds under 2,00 på den tvåan är bara att slänga undan.

Sparta–Hönefoss är ett mycket vanskligt spelobjekt, som avstås.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Run Baby Run (V64-6) har glänst i två raka spetssegrar. Det mesta talar för att hon plockar en pinne till. Läget är perfekt och hon bör dyka till ledningen direkt, Spikas.

4 Staro Dixieland (V64-4) står billigt inne i förhållande till sin kapacitet och blir svårslagen. Bara startgalopp emot.

DAGENS DRAG

11 G.H. Nemo (V64-1) är mycket bättre än raden och kan slå till nu som bortglömd. Senast avslutade han bra efter en kortare galopp i sista sväng.

2 Flea Southwind (V64-5) var ute i en tuff stoelit senast och fick inte chansen förrän för sent. Hade mycket kräm kvar och ska passas tidigt.

DAGENS AVSLAG

Starka favoriter gör att risken för utebliven utdelning på fyra rätt åter är stor. Men det är ju samtidigt jackpott på sex rätt och det är därför givet att spela enbart V6, inte V64.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

2 Run Baby Run (V64-6) såg otroligt fin ut vid segern senast och lyser av form. Perfekt startspår, landets bästa kusk och toppform – det här är en vettig spik.

5 Nettles (V64-2) ser ut att vara en blivande topphäst. Har bra chans trots stor orutin.

DAGENS DRAG

10 Lord Of Crown (V64-3) galopperade senast i slutstriden efter att ha gjort ett mycket tappert lopp. En väldigt klassig häst som felfri blir svår att stå emot. En chansspik för den vågade.

12 Vincent du Ling (V64-4) är överlägset bästa hästen men kan behöva lopp i kroppen.

DAGENS AVSLAG

1 Nelle Pelle (V64-3) var bra senast men här riskerar han att bli av med ledningen. Är ingen katapult från start och då flera av konkurrenterna kommer ladda från början är han sårbar. Kan vinna loppet men känns inte streckvärd.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!