”Kan spelas till 1,60”

Spelexperten Steven-Lee Holmdahl om onsdagens spel

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 16 juni 2010.

Steven-Lee Holmdahl

DAGENS SÄKRA

Honduras har något överraskande lyckats ta sig hela- vägen till VM. Jag tror dock att äventyret blir kortvarigt. Kuggar som Suazo och Palacios hämmas av skador (lär dock komma till spel). Chile har frågetecken för H. Suazo, men är genomgående det bättre laget och kan spelas till 1,60.

DAGENS DRAG

Ljungskile, x2 till 1,70 (problem i Hammarby) och Syrianska till 2,20 (duo avstängd i formsvagt Brage) är två hyfsade drag, men valet faller till slut på Spanien, -1, till 1,85. Iniesta har gett klartecken till spel och det innebär att alla nyckelspelare är tillgängliga. Schweiz räcker inte riktigt till.

DAGENS AVSLAG

Sydafrika–Uruguay känns som en vidöppen historia. Uruguay kommer med stor sannolikhet att mönstra en mer offensiv uppställning än mot Frankrike, men Bafana Bafana säljer sig dyrt inför fullpackade läktare.

Per Nicklasson

DAGENS SÄKRA

Stångar kanske huvudet blodigt, men jag fortsätter envist att hävda att 2 Mille Degato i V64-2 är en väldigt bra häst för klassen. Nu gör man åter lite ändringar- i balansen och skulle det slå väl ut får de andra bara se ryggen på Mille. Han är spelvärd, jag chansspikar.

DAGENS DRAG

4 Paper Moon i V64-1 satt fast med mycket sparat i rygg på Flea Southwind senast. Nu är hon streckad på en fjärdedel så många kuponger som Flea. 2 Elle Fabulous i V64-4 ser som väntat ut att bli lite bortglömd, och det är nog för att hon står hårt inne. Men visst duger hon?

DAGENS AVSLAG

Förstod att 2 Flea Southwind i V64-1 skulle bli storfavorit, men nu när jag ser det svart på vitt kan jag inte förmå mig att spika, trots risken att hon får bluffa i ledningen.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

2 Flea Southwind (V64-1) var otroligt bra senast då hon kunde vinna trots ett hårt lopp. Ser mycket formstark ut för dagen och då jag tror att hon kommer till ledningen är det en toppchans. En sund spik att inleda med.

DAGENS DRAG

9 Pitch Command (V64-5) har hög kapacitet för klassen och var urstark senast. Är stor och rejäl och går framåt för varje lopp. Bakspår behöver inte vara något minus och han kan vinna det här loppet den tunga vägen.

DAGENS AVSLAG

7 Give to Get (V64-3) har gjort tre starter i år men jag har inte varit särskilt imponerad. Kan nog inte utnyttja spåret då han är seg från början och jag streckar inte honom. Här tror jag 5 Moon Night leder hela vägen.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!