”Bör ha en vettig chans”

Spelexperten Steven-Lee Holmdahl om onsdagens säkra

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 23 juni 2010.

Steven-Lee Holmdahl

DAGENS SÄKRA

England spelade helt utan glöd mot Algeriet. Nu, med kniven mot strupen, räknar jag med att få se en betydligt bättre insats. Slovenien tog en turlig seger i premiären och såg skakigt ut mot USA. Nu är det dags för Rooney, Gerrard, Lampard och kompani att vakna. 1,48 duger i min bok. Spelas.

DAGENS DRAG

Serbien har inte direkt glänst men många nervknutar löstes upp via segern mot Tyskland. Bör ses med vettig chans mot Australien, som saknar Kewell, Moore och Grella. 1,90 är okej. Mariehamn har spelat upp sig och nu är det dags för första hemmasegern. 2,28 lockar till spel.

DAGENS AVSLAG

Är något överraskad över Karlstads framfart. Spådde en reaktion senast och visst fick laget se sig besegrat av Karlskoga. Nu möter man ett svårspelat Gauthiod och jag kan inte se något spelvärde i tvåan till 1,90.

Per Nicklasson

DAGENS SÄKRA

Stig H Johansson har två gångbara chanser i form av 3 Formula One i V64-3 och, framförallt, 3 Staro Dixieland i V64-6. Men det är halvt avslag på båda från stallet och jag förordar istället formstarka, snabba 5 Fiona Southwind i V64-5 som en kul chansspik.

DAGENS DRAG

4 Indiana Brave i V64-4 är ett tänkbart alternativ till Fiona Southwind som chansspik. Hon har visat fin form ett bra tag utan att ha fått riktig utdelning. En så bra häst som 11 Oracle i V64-1 är i nuläget mer eller mindre ostreckad. Märkligt.

DAGENS AVSLAG

6 Friction i V64-3 är bra, men segerraden kan ta slut i kväll. Som mer än dubbelt så streckad som närmaste konkurrent gör i alla fall jag ett försök att fälla honom.

Patrik Fernlund

DAGENS SÄKRA

3 Staro Dixieland (V64-6) har imponerat stort och senast drog han i väg med ett mycket snabbt slutvarv. Blir allt stabilare för varje start och då motståndarna har respekt för honom borde han sitta i ledningen tidigt. Mycket svårslagen.

DAGENS DRAG

12 Niller (V64-4) är inget superdrag, men en rolig chansspik. Senast höll han mycket tappert efter ett blytungt lopp och motståndet i kväll skrämmer inte honom. Oskar Florhed kör offensivt och motståndarna får kämpa för att freda sig.

DAGENS AVSLAG

Kvällens V64-omgång ser enkel ut och det är svårt att hitta sårbara favoriter. Men 6 Friction (V64-3) kan åka på sin första förlust i kväll, då han troligtvis får ett tungt lopp och möter flera bra hästar.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM