– Lirar ettan till godkända 1,48

Spelexperten Steven-Lee Holmdahl om onsdagens säkra

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 24 juni 2010.

Steven-Lee Holmdahl

DAGENS SÄKRA

Nya Zeeland har stått upp oväntat bra så här långt. Men har samtidigt haft lite tur och egentligen inte ställts på något större prov. Tror att laget kommer få betydligt svårare att sortera ut Paraguays offensiv, med Barrios, Cruz, Valdez i spetsen. Lirar ettan till godkända 1,48.

DAGENS DRAG

Japan är defensivt i grunden. Lär bli ännu värre nu, då ett oavgjort resultat skulle garantera avavancemang. Danmark kommer troligen äga mycket boll, men kan få svårt att luckra upp ett försvarsinriktat motstånd. Tror ändå man löser det tillslut, men med snåla siffror. Underspel till 1,80.

DAGENS AVSLAG

Isländsk cup-fotboll är inget som står särskilt högt i kurs hos mig och jag finner ingen anledning att kliva in i matcher som Fylkir-Fram och Keflavik-Hafnarfjördur. Anser att kryssrisken är ganska stor i båda mötena. Avstå syn.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

De Sydamerikanska lagen är de som har imponerat mest under fotbolls-VM så här långt. Brasilien, Argentina, Uruguay och så då Paraguay som i dag vinner mot Nya Zeeland. Ett oavgjort resultat räcker för Paraguay, men det är för riskabelt att spela på så de går förstås för seger.

DAGENS DRAG

Kort distans är inget måste för 1 Brianson men däremot är han väldigt starsnabb vilket ger honom fördelar. Gunnar Melander laddar säkert mot ledningen och därifrån ska han kunna vinna. Lyckas han inte behålla ledningen får han ett bra lopp och kan vinna V65-2 med lucka på upploppet.

DAGENS AVSLAG

2 Real De Rabut var en klockren spik i V65-3, men sedan 1 Stanley Bar strukits har det blivit nya förutsättningar. Han riskerar att bli fast och då tycker jag att det är värt att gardera honom då han är väldigt stor favorit.

Tobias Holm

DAGENS SÄKRA

De Afrikanska lagen faller, ifrån det här mästerskapet som käglor. Först av alla var Kamerun som i dag inte har något som helst att spela för. Kan vi räkna med ett grinigt gäng med noll motivation? Holland har väl inte direkt glänst hittills, men har ändå löst sex poäng. Klasskillnad. Tvåa!

DAGENS DRAG

På Backavallen är Värmbol en maktfaktor utan dess like. I dag gästas man av Enskede som även dem tar sina poäng hemma, men inte har en aning om hur man vinner på resande fot. Värmbols gamle kapten, Christan Ekström, nu i Enskede, får inget gratis vad jag blivit lovad. Bra etta till 2,15.

DAGENS AVSLAG

BK Kenty har överraskat mig så här långt, bara att lyfta på hatten. Men jag vet inte om det känns helt rätt att laget är nedtryckt i låga 1,35 mot ett Karlskrona som kan en hel del i sina bästa stunder. Diss.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM