”Klar favorit – men tvåan känns sårbar”

Spelexperten Marcus Källberg om söndagens avslag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, söndag 27 juni 2010.

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Västerås SK vann enkelt mot Carlstad och laget har sett bra ut den senaste ­tiden. Man bör även ha god chans mot Gröndal som har tre ordinarie ­mittfältare avstängda och jag väljer att spela X2 till 1,41 hos Bwin

DAGENS DRAG

Qviding fick sin förlustfria svit spräckt senast men det var oförtjänt då man dominerade matchen mot Sylvia stort. Kristianstad hade lite flyt mot Torslanda och har dessutom ett kännbart ­avbräck i rutinerade Andreas ­”Boven” Svensson. En kul tvåa!

DAGENS AVSLAG

Umeå IK är ganska klar ­favorit i bortamötet med Djurgården men den tvåan känns sårbar. Laget föll mot Djurgården i cupen ­nyligen och imponerade ­inte ­senast mot Jitex heller.

Per Nicklasson

DAGENS SÄKRA

4 Chimall T.T. i V75-6 är omgångens största favorit men det är ändå runt honom jag väljer att bygga mitt system. Det går inte att läsa loppet på något annat sätt än att han tar ledningen och sedan dirigerar hela vägen. Bara galopp eller sjukdom emot.

DAGENS DRAG

4 M.T.Big Business i V75-7 är utskriken lite här och var men spelarna har inte hakat på – ännu i alla fall. Streckad på bara 18 procent av alla kuponger känns han mycket intressant. Vi som behöver två spikar singelstreckar honom också.

DAGENS AVSLAG

Jag gillar 12 Senorita ­Rosita i V75-5 men tycker inte att hon förtjänar att ­vara favorit i detta lopp. Främst för att hon startar från tillägg vilket ju är en ruskig minusfaktor så här års.

Tomas Brolin

DAGENS SÄKRA

Hammarby tar emot Henke Larsson och Landskrona hemma på Söderstadion. Bra flyt i laget i senaste matchen och Landskrona kommer få det riktigt tufft. Kanske kan man hoppas på lite fotbollsgodis från Linus Hallenius också. Vilken prestation mot Syrianska! Etta till 2,10 är bra betalt!

DAGENS DRAG

Supermöte i fotbolls-VM när Tyskland möter England och ärligt talat, kan denna match sluta annat än med oavgjort efter full tid? Tittar man till historien lagen emellan har det varit otroligt jämna matcher, förutom smällen i Berlin med Svennis vid rodret. Krysset blir dagens drag till fina 3,00.

DAGENS AVSLAG

Jag väljer att avstå spel på den andra VM-matchen. OK att Argentina är favorit och har spelat väldigt bra i gruppspelet, men Mexiko har verkligen imponerat. Favoritsegern är inte på långa vägar given. Öppen match om du frågar mig.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!