– Knepigt att de är klara favoriter

Spelexperten Ulrik Sandebäck om tisdagens avslag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 29 juni 2010.

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Jag har hyllat Degerfors i princip hela säsongen – och fortsätter att spela på laget. Det här är Johan Bertilssons sista match innan han drar till Kalmar FF och det skulle inte alls förvåna mig om han på egen hand sänker Öster. Annars finns det andra bra skyttar med. Ettan spelas till 1,85.

DAGENS DRAG

Inte tar väl Spaniens VM-dröm slut i kväll? Jag tror inte det. David Villa och kompani sparkar ut ett småblekt Portugal. Varför inte med 1–0? Ettan ger 2,10 hos Expekt. Hässleholm har lånat in Mjällbys mittback Adam Larsson. Plus. Spelas med låg insats till 2,70.

DAGENS AVSLAG

Är det bara jag som tycker att det är knepigt att Paraguay oddsmässigt är klara favoriter mot Japan? Japan har jag varnat för tidigare och gör så igen. Pass upp för Keisuke Honda och de andra arbetsmyrorna.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Portugal har fått skit för sitt spel i VM, kanske med all rätt, men likväl är de i åttondelsfinal. Spanien har inte presterat vad man kan förvänta sig, men de blir nog bara bättre under turneringen – 1,90. 9 Rimaggan vinner V4-1. I ett lopp med få hästar och tveksam klass rundar hon till seger.

DAGENS DRAG

Japaner, japaner, japaner! Sven Jerrings klassiska referat kändes tidsenligt när man såg hur Japan sprang sönder Danmark i gruppspelet. Paraguay är nog det tunnaste sydamerikanska laget i slutspelet och jag tror inte att de orkar stå emot alla dessa japaner. 3,40 är klart spelbart.

DAGENS AVSLAG

Det var längesen 9 Yankee Challenge visade något av värde på tävlingsovalen och även om det är lite enklare i Visby än i Frankrike så tror jag inte att han tillhör dem som kan vinna V65-1.

Glenn Hysén

DAGENS SÄKRA

Jag tror på under 2,5 mål i Spanien–Portugal. Jag är helt säker på att detta kommer att bli en mycket tät match där framförallt Portugal kommer att backa hem för att spela på kontring. Jag skulle bli mycket förvånad om det blir tre mål eller fler i denna match.

DAGENS DRAG

Paraguay ser riktigt bra ut i år. Insatsen mot Slovakien var fenomenal och att det bara blev 0–0 mot Nya Zeeland tar jag inte så hårt på, då de redan var klara för åttondelsfinal innan den matchen. Mot Japan tror jag att man har en utsökt chans att ta hem segern.

DAGENS AVSLAG

Spanien är stora favoriter mot Portugal, men jag tycker att det känns vanskligt att spela dem till dessa odds. Klart att Spanien har ett jättebra lag, men Portugal har ett mycket starkt försvar. Jag avstår.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM