”1,70 spelas på Elfsborg”

Spelexperten Tobias Holm om torsdagens bästa spel

Foto: bildbyran
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 1 juli 2010.

Steven-Lee Holmdahl

DAGENS SÄKRA

Dags för Europa League. Dyker ofta upp spelvärda odds därifrån och idag är inget undantag. Glentoran har tre spelare borta på semester (Nixon, Martyn, Taylor). Därtill saknas Leeman och Burrows. Till råga på detta så är laget ringrostigt. KR Reykjavik lär ta tillvara på detta. 1,70 är bra.

DAGENS DRAG

Tauras har halkat in i Europa League på ett bananskal. Har inget märkvärdigt lag. Llianelli är svårslaget hemma och 2,50 på ettan är i överkant. KF Tirana har tappat flera tongivande kuggar. Däribland lagkaptenen Muka. Är dessutom inte i full matchform. ZTE liras med låg insats till 2,10.

DAGENS AVSLAG

Det skiljer inte särskilt mycket mellan bottenlagen i Finland och topplagen i Estland. MyPa kan visserligen något bättre än visat men odds runt 1,80 på tvåan är rena skämtet. Ska något liras så är det etta, med draw no bet.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Vi är många som varit tveksamma till om 5 Swept To Victory (V65-3) trivs att gå i spets eller inte, även Örjan Kihlström. När hon senast dansade undan i spets fick man sig en knäpp på näsan men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig och med förutsättningarna måste hon anses vara dagens klaraste.

DAGENS DRAG

I fem av sina sju starter för Svanstedt har 5 Minos Vang (V65-6) galopperat och det är lite rysk roulette när man spelar honom. Senast fick han en otäckt tung inledning och resten av loppet var inte bättre. Han kämpade hela vägen in och felfri i dag är jag är jag inte orolig för att trycka på avtryckaren.

DAGENS AVSLAG

Oddslistorna är väldigt tunna just nu, men en match i Svenska Cupen spelas, Hammarby–Elfsborg. Bajen är starka just nu medan Elfsborg ska börja få upp farten inför omstarten, men saknar flera. 1,60 på Elfsborg står jag över.

Tobias Holm

DAGENS SÄKRA

Jag sneglar på Elfsborgs trupp till cupmatchen borta mot Bajen, och den ser inte alls tokig ut. Anders Svensson, Denni Avdic, Martin Ericsson med flera lär ställa till med större bekymmer för Söderbröderna än vad t.ex Brage, Öster och Ljungskile redan har gjort på Söderstadion i år. 1,70 spelas!

DAGENS DRAG

3–0 till Götene då lagen nyligen möttes. Det var dock Holmalund som låg närmast ett ledningsmål innan målvakten, Erik Andersson kastade in bollen i eget mål. Götene kontrade sedan in 0–2 – och vips så var dagen förstörd. I kväll saknar hemmalaget Yasin Belouati. 3,40 på Holmalund lockar.

DAGENS AVSLAG

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM