– Spanien tar en säker seger

Spelexperten Glenn Hysén om lördagens bästa spel

Foto: ANDREAS BARDELL
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 3 juli.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Rosengård med Daniel Pode, mv, Glenn Holgersson, mf/b, och inte minst Ken Hansson i spetsen har toppform. Torslanda, som saknar en nyttig innermittfältare, får stora problem i Malmö. Ettan spelas till 1,50. Andra vinnare: Spanien (1,50) samt Rosenborg och Göteborg.

DAGENS DRAG

IFK Mariehem har varit en liten besvikelse i Veikkausliiga. Men i dag har ålänningarna en perfekt uppgift hemma mot jumbon Lahtis. Gästerna dras med tunga avbräck på bland andra Mohamed Fofanalla, Kalle Eerola och kaptenen Jukka Vanninen. Run

DAGENS AVSLAG

Det är synd att ge avslag en sådan här fin speldag. Även Hammarby TFF och Dalkurd kan spelas. Men nu var det avslag och det ger jag till damallsvenska mötena Tyresö–Lin­köping och AIK–Kristianstad.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Belinda Sign (V75-5) har imponerat i sin nya regi och blir svårslagen igen. Senast exploderade hon runt motståndet på sista lång­sidan. Här ser det ut som spets och slut. 6 Beanie M.M. (V75-3) har en synnerligen passande uppgift. Han trivs fint i ledningen och bör komma dit nu. Spikas.

DAGENS DRAG

5 Askö Toy (V75-1) är en rysare. Hon kördes alldeles för snällt senast och kryssade fram mellan hästar över upploppet. 9 Jaguar Ruda (V75-2) fick inte alls till det senast men har visat kanonform före det. Skrällbud. 6 Miskos Padus (V75-4) tror jag mycket på. Runt om! 11 Rakas (V75-7) chansspikas

DAGENS AVSLAG

Starka favoriter överlag gör att känslan är sådär. Risken finns att utdelningen blir låg och att det blir jackpott på fem rätt. Svagaste favoriten? Kanske 3 Sharapova i V75-7? Hon är bara en av flera.

GLENN HYSÉN

DAGENS SÄKRA

Jag tror väldigt mycket på att Spanien slår Paraguay i dag. Spanien visade uppåtgående form mot Portugal och mot detta motstånd tror jag att man tar en säker seger.

DAGENS DRAG

Tyskland kan spelas till högt odds i dag. Jag tycker dock att man är minst lika bra som Argentina och till dryga tre gånger pengarna provar jag en liten slant på tyskarna.

DAGENS AVSLAG

Jag hittar inget som jag vill titulera avslag i dag. I stället koncentrerar jag mig på de två hyperintressanta kvartsfinalerna och njuter av dessa.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!