Hysén: ”Avstår att spela på Uruguay”

Spelexperten Glenn Hysén om tisdagens avslag

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, måndag 5 juli 2010.

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Inte mycket att välja på i dag. Fyra ej oddssatta speedwaymatcher och en VM-semifinal. Jag utnämner Holland till dagens spel. Laget möter ett Uruguay som är både slitet och dras med flera tunga avbräck. Bland andra på Suarez, Fucile och Lodiero. Holland till 1,62, Bet365.

DAGENS DRAG

Man kan knappast ha ej oddsatta matcher som speldrag. Får fortsätta tjata om Holland i stället. Jag tror Uruguay orkar stå emot i 45 minuter (kryss i halvtid), men att holländarna till slut vinner kampen. Unibet är som vanligt högst på detta spel. Betalar nu 4,50. Värt en liten peng.

DAGENS AVSLAG

Speedwayens elitserie är kallare än på länge. Segrarna tas i utklassningsstil och det är väl endast lite ös i Småland – på andra ställen börjar sporten tyna bort. Se bara på publiksiffrorna. Trist. I dag avstår jag helt.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Länge fanns det tveksamheter runt startsnabbheten på 1 Colombian Necktie då han i sin tidiga karriär mest fick anfalla från kön. När Tim Tetrick fick testa colombianen förra året flög alla tvivel sin kos. Han spetsar i V65-5 och sen släpper han inte ifrån sig den positionen förrän efter mål.

DAGENS DRAG

I V65-3 ser alllt upplagt ut för 1 Naughty Nanny som från innerspår kan spetsa och vinna men jag vill ändå gå emot henne. 12 Rulle Ru är en väldigt kapabel häst men med det sämsta läget och det är positivt på ett sätt: högre odds. Går han felfritt är han kapabel nog att vinna trots läget.

DAGENS AVSLAG

Som tvååring visade 2 Diarra bra talang och när hon nu äntligen gör årsdebut i V4-4 kommer hon förmodligen att bli hårt spelad av den anledningen. Jag vill se mer innan jag tror för mycket på henne.

Glenn Hysén

DAGENS SÄKRA

Holland gjorde en imponerande match mot Brasilen då man kunde vända underläge till seger. Mot ett skade- och avstängningsdrabbat Uruguay tror jag att man har jättechans att vinna och till oddset 1,62 väljer jag att lägga mina slantar på Holland.

DAGENS DRAG

Sneijder ser stekhet ut för dagen och jag tror att han kan göra mål igen, i synnerhet som Uruguay saknar en del ordinarie backar i denna match. Oddset på honom som målskytt är just nu 3,70 och det tycker jag absolut är spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Man kan lira Uruguay till dryga sex gånger men det ger jag rött ljus till denna gång. Man har skador och avstängningar och möter ett Holland i toppform vilket gör att jag tror att man får mycket svårt att vinna denna match.