”Malmö imponerar –  ettan liras till 1,72”

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om lördagens säkra

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 24 juli 2010.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Malmö FF imponerade under våren men var sedan svagt i omstarten borta mot AIK i förra veckan. Den insatsen borgar dock för fullt fokus nu och med viktiga mittfältsduon Figueiredo och Pekalski åter har man bra chans till en omgående revansch. Ettan liras till 1,72 hos Nordicbet.

DAGENS DRAG

Örgryte har visat fin form i flera matcher på slutet och den loja ­insatsen ­hemma mot J-Södra i tisdags var nog mest en till­fällighet. Väsby ska inte ­underskattas men utan avstängda Lundevall och Wentzel får man det kämpigt mot ett taggat Örgryte. Upp till 2,10 finns på nätet.

DAGENS AVSLAG

HJK Helsingfors och Young Boys känns som två svaga favoriter till dåliga odds. HJK är nog lite slitet och har siktet inställt på mötet med Partizan på onsdag. YB var tveksamt senast och möter ett starkt Luzern.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

I en på förhand rolig omgång där det vimlar av på strecken intressanta hästar finner jag mig i att spika en av de större favoriterna. I nuläget är 6 Perfect Light i V75-5 streckad på drygt 70 procent av kupongerna. Det får man ta. Spets- och vinstchansen är mycket bra.

DAGENS DRAG

Nu ska ni vara med, för i den här omgången finns det drag! Jag menar: 11 Neo Smed i V75-1 bara streckad på 13 procent, 9 World of Golf i V75-2 – åttaprocentare! 3 Noras Bean i V75-3, märkligt bortglömd som tolvprocentare. För att citera en före detta kollega: Vad vill dom?!

DAGENS AVSLAG

Som ni ser kommer jag att gardera favoriterna i de tre första avdelningarna. Men den sämsta (?) favoriten i omgången misstänker jag att 4 Baht Launcher i V75-6 kan vara.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Malmö FF brukar ha lätt för AIK på hemmaplan. Nu återfår hemmalaget en del spelare från avstängning och jag lirar ettan till 1,70.

DAGENS DRAG

Mjällby återfår viktige ­Mostapha El Kabir och ska ha bra chans mot Brommapojkarna som kan vara tröttkört efter cupmatchen mot Hammarby (åkte ut ­efter förlängning och straffar) i veckan.

DAGENS AVSLAG

Superettanmatcherna är alltid svåranalyserade och jag står över spel på dem i dag.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM