Försvagat i rivalmötet – nobbas av experten

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om onsdagens drag

Foto: AP
Sportbladets spelexpert nobbar Marseille. I stället tror han på PSG.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 28 juli 2010.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Örgryte var det bättre laget mot Väsby senast och bortsett från den loja hemmainsatsen mot J-Södra har man spelat bra en längre tid. Degerfors känns trots segern mot Bois senast inte riktigt lika heta som i våras och här har man dessutom ett par kännbara avbräck. En stark etta.

DAGENS DRAG

Paris SG kan mycket väl överraska mot sin ärkerival i franska Supercupfinalen som spelas på neutral plan i Tunis. PSG är nog något hungrigare här och dessutom är Marseille försvagat då bland andra Niang, Brandão, Ayew, Heinze och Mbia saknas. Bet365 har 3,25 på PSG.

DAGENS AVSLAG

Ersboda har blivit stor favorit mot Mariehem efter klara 5–0 i hemmamötet i juni. Mariehem gjorde dock bra insatser mot flera topplag i våras och laget lär vara oerhört revanschsuget nu. Tvåan känns långt ifrån säker.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Några timmars sömn efter Hugo Åbergs och sen på’t igen! Lunchtravet körs på Lindesberg där jag tror att 4 Daro Later har en bra chans att leda runt om i V4-1.

På kvällen landar singelstrecket i V64-spelet på 3 Juggle Face i V64-5, han gjorde en stark insats senast.

DAGENS DRAG

8 Pronger i V4-3 har ett kasst läge men var så pass bra när han flög runt fältet senast att han ska passas ändå.

7 Intruder Kronos i V64-2 är inte att lita på, men felfri är han startsnabb. Skulle han komma till ledningen tror jag inte att de andra hittar honom.

DAGENS AVSLAG

3 Staro Dynamite i V64-2 är betrodd och kanske lite uppåt men hittills i karriären har han varit väldigt upp och ner. Det känns lättare att jobba bort honom än att jobba in honom.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

1 Elfsborg Palema (V64-4) är en stark och bra häst som var mycket fin i kvalet för några veckor sedan. Trots ett års vila ska han ha toppchans att vinna här. Från ett perfekt läge luktar det spets och slut lång väg.

DAGENS DRAG

10 Khaki Broline (V64-6) har jag stimmat om tidigare och fortsätter att göra det. Hästen är inte alls tokig och senast gjorde hon ett bra lopp trots ägget i raden. Har en sylvass spurt och med tempo på loppet kommer hon längst ut i banan.

DAGENS AVSLAG

1 Bull Trap (V64-1) ser ut att bli klar favorit vilket jag tycker är märkligt. Hästen har inte imponerat på slutet och formen är ett litet frågetecken. Det här loppet tror jag att 8 Target Player vinner. Såg otäckt bra ut senast i Rättvik.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!