”Sju spelare borta – fördel Liverpool”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om tisdagens säkra

Foto: AP
Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl tror på Liverpool i träningsmatchen mot Tranmere.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 3 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Tranmere fick slita för sin överlevnad i League One i fjol och lär få göra detsamma denna säsong. Inför kvällens träningsmatch så dras man med stora skadeproblem, då inte mindre än sju spelare saknas. Det är framförallt defensiven som är försvagad. Liverpool bör dra nytta av detta.

DAGENS DRAG

Det kryllar inte direkt av spelvärda drag i dag, men Universidad får förtroendet till oddset 1,95. Har inga nya problem, utan mönstrar samma elva som senast. Chivas har dock två färska avbräck i form av Omar Esparza samt Alberto Medina. Ettan känns klart vettig och kan spelas.

DAGENS AVSLAG

Det finns en hel del matcher att rödmåla i dag. Tänker främst på träningsmatcherna Hearts–Wolves och Benfica–Tottenham. De inblandade lagen kommer säkerligen att gå runt på många spelare. Noll spelvärde. Pass.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Man ramlar inte baklänges av entusiasm när man ser startfältet i V65-1. Sprinterdistans passar 5 Nick Nock perfekt, en häst som är väldigt startsnabb och kommer han till ledningen ska han ha en bra chans. Med Takter i sulkyn blir det inget överilat och årets första seger är ett faktum.

DAGENS DRAG

Den första quartern gick fort men sen var det gåmarsch i de två nästkommande och så gick det väldigt fort in i mål. 12 Isalus i lopp 4, V5-1, på Sundbyholm avslutade väldigt bra och i ett ganska jämnt lopp kan det bli den typ av körning som behövas för att vinna från spår 12.

DAGENS AVSLAG

Kapacitetsmässigt tvekar jag inte på att 1 Polca tillhör segeraspiranterna, men innerspår bakom bilen passar inte henne. Senast hon hade spår 1 galopperade hon bort sig och man får inte förlita sig för mycket på henne i V65-6, DD-2.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Jag tror att Chelsea slår Hamburg till klart godkända 1,90. Londonlaget håller klart högre klass än vad tyskarna gör och skall ha bra chans att ta hem segern här (observera att matchen spelas först i morgon).

DAGENS DRAG

Benfica har imponerat i sina träningsmatcher så här långt. Nu möter man ett bra lag i Tottenham, men jag tror ända att portugiserna är snäppet vassare i den här matchen.

DAGENS AVSLAG

Napoli möter Wolfsburg och det är ingen match jag har någon idé i och väljer att stå över spel.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!