”AIK uppträder virrigt”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens säkra

Foto: BILDBYRÅN
Åker ut i kväll  Sportbladets spelexpert tror inte alls på AIK i kvalet till Champions League.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 4 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

AIK uppträder virrigt och spelar helt utan självförtroende. Vägde för lätt på Råsunda och får minst lika svårt på Lerkendal. Rosenborg, som mönstrar samma lag som senast, spelas till 1,40.

Urziceni störs av ett par jobbiga mittfältsavbräck. Lär få svårt i Ryssland och Zenit liras till 1,30.

DAGENS DRAG

Celtic är illa ute i kväll och behöver ett mindre mirakel. Braga gjorde det bra senast, men siffrorna var i överkant. 1–0 gjordes på en tveksamt dömd straff och de två sista målen kom sent. Laget har nu råd att förlora med två bollar och jag spår att man får svårt på ett kokande Celtic Park.

DAGENS AVSLAG

Partizan vann med trygga 3–0 senast, men gjorde ingen bra match rent spelmässigt. Har stort frågetecken för nyckelduon Moreiru/Krstajica och kommer att prioritera defensiven. Skulle inte alls bli förvånad om HJK vinner.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

1 Viduka Boko, spetsfavoriten i V64-2. Fullständigt överlägsen från ledningen senast. Repris, tack.

6 Naughty Nanny i V64-5 vibrerade av toppform som fastlåst senast. Får utlopp för den energin nu. Det lutar åt tidig ledning, men chansen är lika bra med en ryggresa.

DAGENS DRAG

11 Digital Render i V64-4 gör debut i ny regi. Man kan knappast begära att han ska vara i toppform, men på ren grundkapacitet får han inte nonchaleras.

9 Simon Starlight i V64-6 verkar inte bli så betrodd trots att han visat toppform i två raka starter.

DAGENS AVSLAG

Det här är inget regelrätt avslag, för det kan man inte ha på en häst som precis som 7 Formula One i V64-1 gjort allt rätt. Men visst vankas det mothugg nu, så varför inte testa en gardering?

PATRIK FERNLUND (Medarbetare Trav365)

DAGENS SÄKRA

2 Little Rainbow (V64-6) är en riktig chansspik men jag tycker det här loppet ser lämpligt ut för honom. Han avslutade bra i spåren senast och ser formstark ut. Perfekt läge nu och chansen till ledning är stor. Spets och slut hoppas jag på.

DAGENS DRAG

1 Noah Wibb (V64-4) har jag spelat flera gånger utan utdelning men i kväll borde det bli seger. Senast fick han luckan för sent men spurten var av bästa märke.

3 Kingpin la Marc (V64-2) har tänt till i ny regi. Tar andra raka segern?

DAGENS AVSLAG

2 Superbe Aubiose (V64-3) är betrodd men honom tror jag väldigt lite på. Det är få hästar med i loppet och känslan är att hästarna på tillägg äter upp honom till frukost. Ingen häst jag streckar på min kupong.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!