”Ser ingen anledning att spela så nedtryckta odds”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om torsdagens avslag

Foto: BILDBYRÅN
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 5 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Stuttgart spelade inte på toppen av sin förmåga senast, men vann ändå med 3–2. Kommer nu troligen ställa ett något starkare lag på benen och jag tror inte att Molde kommer att ha något att sätta emot. 1,25 spelas.

Bialystok håller ingen vidare klass och har ett par jobbiga avbräck. Aris liras.

DAGENS DRAG

Kalmar är rimligen något slitet efter tufft schema på slutet. Har en del problem inför kvällens tuffa match i Bulgarien. Sobralense och Eriksson saknas, plus att man är försvagat på målvaktssidan. Levski spelas till 1,59.

Karpaty är lätt överskattat. Zesta har bättre chans än vad 3,40 antyder.

DAGENS AVSLAG

Elfsborg har betryggande 5–0 att luta sig mot och väntas rotera något i truppen. A. Svensson lämnas hemma. Ser ingen anledning att spela så nedtryckta odds på ett bortasvagt lag som har råd att förlora med 4–0.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det svider i hjärtat, men med tanke på det jag har sett av Djurgården den senaste tiden har jag väldigt svårt att se dem ställa till problem för serieledande Helsingborg. Deras vändning mot BP i förra matchen visar hur bra de är. Till 1,50 måste jag rekommendera spel på HIF.

DAGENS DRAG

Det blev en enkel resa för 3 Glide Kronos näst senast då han enkelt tog ledningen och sedan styrde och ställde som han ville mot några av dagens motståndare. Nu har han spetsläge igen och då blir det inte som senast (oplacerad), utan det blir spets och slut i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

7 Farmfurir (V65-2) har varit hårt betrodd på V75 utan att lyckas. Visst, det är inte lika tufft emot i dag, men han galopperar bort sig en del också. Spåret är inte det bästa och att det finns några bra emot gör mig tveksam.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

8 8 0 0 15–5 10 24. Där har ni Helsingborgs hemmafacit så här långt. Åtta matcher, åtta segrar. Någon gång spricker givetvis den sviten, men knappast när värdelösa Djurgården kommer på besök. Hittar 1,50. Maxa polletterna!

DAGENS DRAG

Jagiellonia Bialystok, hört talas om dem? Ska vara helt ärlig och medge att även jag har noll koll på det laget, bortsett från att de slutade elva i polska ligan och kom hit via cupen. Förlorade rättvist hemma mot Aris med 2–1. I kväll kommer det att bli större siffror. Leta högst hcp-odds.

DAGENS AVSLAG

Mitt avslag på Elfsborg i hemmamatchen mot FK Teteks var av den mer pinsamma sorten. 5–0 till Borås. Men gör ett nytt försök. Haglunds gubbar kommer att gå på 50 procent i dag, men är ändå vidare. Pass på 1,53.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!