”Holland skickar ett rent reservlag – nobbas”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens drag

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 11 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Kanske känns lite vanskligt att slänga in England under den här rubriken, med VM i färskt minne. Från den truppen är dock bara tio spelare kvar och jag tror vi kommer få se ett hungrigt och revanschsuget lag nu. Ett tämligen glanslöst Ungern måste ses som ett passande byte. Bra etta.

DAGENS DRAG

Holland lägger inget större intresse på träningsmatchen mot Ukraina och skickar ett rent reservlag. Inga VM-spelare, frånsett reservkeepern M. Vorm, är med på resan till Donetsk. En redan försvagad trupp har tappat än mer styrka, efter återbud från fyra spelare. Ettan liras till fina 2,30.

DAGENS AVSLAG

Cardiff har en ansträngd ekonomi och står med händerna bakbundna på transfermarknaden. Har en tunn trupp och då flera spelare saknas i dag av olika anledningar, så tvingas man släppa fram en hel del yngre förmågor. Pass.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

5 A Place For Us (V64-4) spikas när dubbeljackpotten ska delas ut. Hon var duktig efter vila senast, vann säkert efter en bra långspurt. Hon körs troligen till spets nu och blir svårfångad.

10 Sebastian K. som singel i V64-6. Bästa hästen och nu med Björn Goop för första gången.

DAGENS DRAG

1 Midnight La Marc (V64-1) visar toppform, har bra läge och kan speeda ner allt. Rygg ledaren?

5 Justalittlespot (V64-2) var riktigt bra när han vann ett billigt lopp senast. Tränas av Urban G Eriksson och har säkert bra flås.

11 Reach de Vandel (V64-5) flög fram senast. Kör Tarzan! Kör!

DAGENS AVSLAG

Att spela V64 en sådan här gång, när alla extrapengar ligger i sexrättspotten är iskallt, i alla fall på ett lite större system. Se till att markera ”enbart V6” och få maximal effekt av jackpotten.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare Trav365)

DAGENS SÄKRA

7 Carmen Tooma (V64-2) har hysterisk form och galopperade på grund av barfotakörningen senast. Är mycket snabb ut bakom bilen och det är stor chans att Björn Goop sätter sin häst tidigt i ledningen, därifrån blir hon inte lätt att slå.

DAGENS DRAG

11 Reach de Vandel (V64-5) testades barfota runt om senast och det fungerade utmärkt. Efter en passiv styrning flög hästen fram över upploppet och var inte långt efter vinnaren i mål på en kanontid. I kväll tror jag att han tar revansch.

DAGENS AVSLAG

10 Sebastian K. (V64-6) har fått en kortare vila efter Sprintermästaren och jag tror att han får tufft att vinna från bakspår. Motståndet är stenhårt och det behövs mycket tur för att han ska vara först över linjen. Jag står över.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!