”Oddset är rena skräpet”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om fredagens avslag

Foto: BILDBYRÅN
Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl nobbar spel på Enskede i kväll.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 13 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

HV 71 har visserligen tappat en del viktiga kuggar, men har lyckats hitta vettiga ersättare och blir att räkna med även denna säsong. Gjorde slarvsylta av Frölunda igår (8–1). Har, precis som Malmö, en del skador som stör men truppen är förhållandevis bred. Bra vinstchans även idag.

DAGENS DRAG

Karlskrona är inte som bäst just nu och dras med en del bekymmer. Har ett nytt avbräck i viktige försvarskuggen M. Sevestedt och utmålas idag till alltför tydlig favorit. Nybro visar klar uppåtform och för första gången på länge så ser det ljust ut på skadefronten. 4,65 är i överkant. Testas.

DAGENS AVSLAG

Enskede ska givetvis gälla som favorit hemma mot Vallentuna, men det finns fog att ifrågasätta lagets form. Senast mot Farsta tappade man 3–0 till 3–3. Trots spel med en man mer!? Odds runt 1,35 är rena skräpet.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Viktoria Strand Jörgensen är duktig i sadeln och när hon har en stark häst som 6 Nelle D´Amour är det bara att rida på i eget tempo för det tror jag inte så många, eller ingen snarare i V65-4 orkar med. Häst och ryttare har två raka segrar ihop, idag fullbordas ett hattrick.

DAGENS DRAG

Även om inte 9 Crusinjo vann senast visade han fortsatt bra form. Han fick gå runt hela sista varvet i 3:e spår. Han spurtade bra över upploppet och i dag när han har bra ryggar i starten behöver han inte jaga i spåren utan håller sig vid sargen i V65-5, DD-1, då kan han vinna.

DAGENS AVSLAG

Den sista avdelningen, V65-6 ser tunn ut och framför allt hästarna som står 20 meter före övriga. Ska ni söka gardering, sök på tillägg men 9 Production och 12 Derby Clipper är svåra att rubba.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Svenska Spel erbjuder 27 objekt, men jag finner ärligt talat inget som kan klassas som ”säkert”. Men Vallentuna lär åka ur divison 2. Man håller inte måttet och orutinen har lyst igenom alldeles för många gånger. Enskede kommer som vanligt anfalla med allt vad de har. Dags för en vinst nu.

DAGENS DRAG

Nybro kommer från två bra insatser. I 3–2-förlusten borta mot starka Lindsdal var man faktiskt värd ett bättre öde. Karlskrona, som kommer till spel utan rutinerade mittbacken Martin Sevestedt, är alldeles för stora favoriter. Nybros anfallsduo Björklund/Helmersson kan skjuta tre poäng till fyra gånger.

DAGENS AVSLAG

De nio första hockeymatcherna ser jag inget som helst värde i. Lagen har noll matchtempo i kroppen och de testar olika konstellationer där resultaten aldrig är det viktigaste. Därav lurigt för oss spelare. Låt bli!

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM