”De gav ett bra intryck i premiären”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om lördagens säkra

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 14 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

De Graafschap öppnade säsongen med att besegra ett uselt Excelsior – men i kväll väntar betydligt svårare motstånd. PSV besitter god kapacitet och gav ett bra intryck i premiären (3–1 borta mot Heerenveen). Saknar duon Bakkal/Nijland, men man har en bred trupp. Etta, -1, liras till 1,55.

DAGENS DRAG

Bristol City har fått en mardrömsstart på säsongen. Tung förlust i premiären, en tränare (Coppell) som valt att hoppa av och en mängd jobbiga skador. Saknar bl.a. duon Maynard/Haynes (lagets bästa målskyttar i fjol) och försvarskuggarna Nyatanga och Carey. Doncaster spelas till 2,00.

DAGENS AVSLAG

AZ Alkmaar sitter i en svår sits rent ekonomiskt och truppen är inte särskilt märkvärdig – särskilt inte efter försäljningen av anfallsesset El Hamadaoui. Därtill saknas en rad spelare på grund av skador. Bräcklig favorit.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

8 Year One (V75-2) spikas. Han har visat hög kapacitet i sin nya regi och förlusten senast tog han som en man, med mersmak från dödens efter en stygg resa. Nu släpps han väl till spets om Jansson gasar? 7 Dead Wood (V75-4) har varit grym vid segrarna och borde vara stor favorit. Spikas också.

DAGENS DRAG

3 Conrads Epilog (V75-3) kan överraska i ett blekt guldlopp. Han såg toppfin ut i billigt gäng senast och verkar hittat formen efter omlagd träning. 2 A.T.Eko (V75-5) är svår att ha koll på men han är i alla fall Finlands nya kallblodskung. De kan vara så jävligt att han spöar Hallsta Lotus.

DAGENS AVSLAG

Ojämna lopp gör att utdelningen kan bli låg. Vi håller insatsen nere och siktar in oss på att sätta sjuan och vinna 10 000 kronor. I sista riskerar 1 Minos Vang att bli över från start. Torskar på det?

Glenn Hysén (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

De regerande mästarna Chelsea slår West Bromwich i premiären av Premier League enkelt. Det är ganska låga odds, men de bara vinner i dag.

DAGENS DRAG

Elfsborg är på gång och ska ha bra chans att slå Kalmar hemma på konstgräset. Kalmar har även brassen Mendes avstängd. Elfsborg liras till klart godkända 1,70.

DAGENS AVSLAG

Sunderland dras med skador inför dagens match mot Birmingham och jag avstår spel.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!