Steven-Lee: – Ettan på Man United liras

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om måndagens säkra

Foto: AP
Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl tror på Manchester United i premiären i kväll.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, måndag 16 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Det vimlar inte direkt av starka favoriter i dag, men visst ska Manchester United ses med toppchans. Har inte råkat ut för några kännbara spelarförluster och kan ställa ett starkt lag på benen i kvällens premiär. Newcastle kommer få problem på Old Trafford. Ettan kan liras till 1,25.

DAGENS DRAG

Ålborg har tappat kuggar som A. Johansson samt M. Jakobsen och man besväras alltjämt av en del skador. Midtjylland är bättre i grunden och kan mönstra ett helt ordinarie lag, så när som på skadade Mikkel Thygesen. Utbudet i dag är snålt, men denna etta känns vettig till 1,85.

DAGENS AVSLAG

Halmstad går tungt och spelar helt utan pondus. Tvingas i kväll axla favoritskapet och jag är inte alls övertygad om att man lyckas hantera det. Åtvidaberg ser kvällens match som sista chansen. Kommer sälja sig dyrt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Vekas Pride (V65-5) kom tillbaka efter en paus senast och var som en ny häst. Tryckte sig till ledningen efter 500 meter, drog hårt och försvann till överlägsen seger utan att se trött ut. Toppchans igen.

6 Beckman (V4-2) är bästa lunchspiken. Senast höll han tappert i dödens.

DAGENS DRAG

2 Ecco Flax (V4-1) såg fin ut i rygg på ledaren senast och speedade förbi till seger. Kraftigt på gång och kan vinna igen.

10 D.Side (V65-2) glänste vid överlägsen seger i klent gäng senast. Krossade motståndet den tunga vägen och om hon är i samma fina författning igen blir det åka av.

DAGENS AVSLAG

4 Trollskärs Fax (V4-3) kan en del men är inte att lita på. Blir hårt betrodd och jag väljer att plocka bort honom från lunchdubbeln.

5 Rocket Power (V65-3) är bästa hästen men tränaren ligger lågt.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Det är inte min melodi att sparka in öppna dörrar i den här spalten, men med tanke på utbudet så blir jag tvungen i dag. Sir Alex skrattade nog gott när spelschemat släpptes. Manchester United har aldrig förlorat hemma mot Newcastle och gör det inte i dag heller.

DAGENS DRAG

Om du vill din värsta fiende något riktigt illa så är ett säsongskort till KIF Örebros hemmamatcher ett bra tips. Tränare Holmlund släpper inget defensivt åt slumpen. Mördande tråkig. När Malmö kommer på besök i kväll så lär KIF parkera hela laget i eget straffmråde. Under 2,5 mål.

DAGENS AVSLAG

Visst, Skiljebo är i grund och botten nån klass vassare än Västerås IK. Men att laget är nedtryckt i löjliga 1,65 är direkt genant. Bra form hos gästerna och vacklande hemmaform för Skiljebo är starka varningsklockor.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM