”Drar ett stort streck över oddset på Norrköping”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens avslag

Foto: BILDBYRÅN
Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl vågar inte spela på Norrköping i kväll.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 18 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Basel svarade för en plattmatch i ligan senast, men det ska poängteras att man redan hade fokus på kvällens uppgift. Störs av en del skador, men kan ändå ställa ett klart slagkraftigt lag på benen. Är klassen bättre än Sheriff Tiraspol. Ettan känns trolig och spelas till oddset 1,40.

DAGENS DRAG

Trollhättan är i kraftigt poängbehov och visar klart nyttig form för dagen. Ser dessutom ljust ut på frånvarofronten. Degerfors går allt tyngre och avsaknaden av Johan Bertilsson börjar bli alltmer tydlig. Därtill hämmas lagkaptenen Tobias Solberg alltjämt av skada. 3,00 på ettan är i överkant.

DAGENS AVSLAG

Odds under 1,50 i en jämn serie som Superettan är inget som tilltalar mig. Därför drar jag tidigt ett stort streck över oddset på Norrköping. I synnerhet då man dras med en rad nya avbräck.

Sevilla är en annan bräcklig favorit.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

5 Muscles Wiking BR (V75-3) är bästa spiken på Solvalla i kväll. Han har övertygat stort i Norge och är kort och gott en kanon. Här ser det ut som spets och slut.

4 Dont Wear Pjs (V75-2) har också bra chans. Hon avslutade fint senast och var nära seger. Nu kommer hon vara ännu bättre. Spikas.

DAGENS DRAG

5 Yanantin Boko (V75-1) kommer från ett formstall och var stark när han vann guld från dödens senast. Passas igen trots stenhårt emot.

2 Calamara Donna (V75-6) kan speeda ner allt med en vilsam resa.

DAGENS AVSLAG

5 Karma (V75-5) är tidig favorit och det känns faktiskt helt fel. Hon har i och för sig gått klart bra på slutet men möter nu en helt annan typ av motstånd. Tror heller inte att hon gynnas av distansen.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

Dålig stallform och ingen start på flera månader. Det finns flera saker som talar emot 6 Maharajah (V75-1) men är han bara i hyfsad form vinner han det inledande loppet. Efter mycket strul hoppas jag nu att han är tillbaka – på allvar.

DAGENS DRAG

4 Hepburn Broline (V75-6) är en flygmaskin med lopp i kroppen. Utmanar favoriten.

2 Melton Kronos (V75-2) avslutade mycket bra i spåren senast och gav ett bra intryck. Seger i kväll?

9 Vanessa du Ling (V75-7) är jätterysaren i Jubileumspokalen.

DAGENS AVSLAG

3 Little Rainbow (V75-4) trodde jag mycket på senast och då vann han, men i kväll ratar jag Stig H Johanssons häst. Han riskerar att få svar från start och Little Rainbow måste få ledningen för att vinna. Nej tack!

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM