”Lämnar åtta stjärnor hemma – pass i kväll”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om torsdagens drag

Foto: AP
Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl tror inte på Aston Villa i Europa League.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 19 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Det vimlar av lågoddsare i dag. Själv väljer jag att lita på CSKA Moskva, Villarreal och Getafe. De spanska lagen är visserligen inte i full matchform men möter klart passande motstånd och har inga nämnvärda avbräck som stör. Därtill satsar båda klubbarna helhjärtat på Europa League.

DAGENS DRAG

Aston Villa var överraskande bra i ligapremiären, men jag väljer ändå att gå emot laget i dag. Varför? Jo, för att man skickar ett försvagat lag ner till Österrike. Spelare som L. Young, Carew, Agbonlahor, Collins, Dunne, Cuellar, Petrov och A. Young lämnas hemma. Rapid till 3,40 är intressant.

DAGENS AVSLAG

Juventus är som vanligt lätt överskattat av bolagen och trots att man är långt ifrån full matchform, så trycks man ned i odds runt 1,60 – på bortaplan mot ett kapabelt Sturm Graz. Saknar dessutom Buffon och Iaquinta.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

GIF Sundsvall har skapat ett litet glapp till de jagande lagen bakifrån och det kan de behöva med tanke på hur dem ramlade ihop i slutet förra året. Ljungskile är på väg mot kvalträsket och även om Giffarna saknar spelmotorn Ari Skulason, avstängd, är de starka nog och vinner till 1,70.

DAGENS DRAG

Några av dem som är favoriter har bra lägen i V65-4 vilket gör att det kan bli körning i loppet. Det kan ge 11 Permit Du Pommeau chansen. Han gick bra senast men var chanslös att stå emot Conrads Epilog i en snabb avslutning. Permit är stark och med tempo kan han runda till seger.

DAGENS AVSLAG

7 Meadow Zoot möter förvisso ett ganska tunt gäng i V65-1 men han har varit borta länge och innan skadan hade han svårt i loppen. Den tidigare segermaskinen behöver säkert lopp i kroppen innan han är segermogen igen.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

CSKA Moskva går som tåget i den ryska ligan med fyra segrar på de fem senaste. Klasspelare finns så det räcker och blir över i Honda, Krasic, Love och unge Dzagoev. I kväll gästas armélaget av Famagustas. Cyprioterna kommer med noll ligatempo i kroppen. 1,30 = bankränta.

DAGENS DRAG

Kom ihåg var ni hörde det först; Örebro Hockey är topp-3 när den allsvenska hockeyn är färdigspelad. Vassa nyförvärv medan de allra bästa är kvar. Poängkungen, Conny Strömberg verkar ha skött försäsongen exemplariskt och inledde med 1+1 i säsongspremiären. Sänker även Karlskrona.

DAGENS AVSLAG

Har du enorma problem med värdelösa Molde, ja då får du även bekymmer med Slovan Bratislava. Stuttgart, nu utan både Hleb och Khedira, får inte en endaste pollett av mig i dag. Pass.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM