”Bayern kommer rivstarta i kväll”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om fredagens säkra

Foto: AP
Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck spelar på tyska mästarna i kväll.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 20 augusti 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag tror att Bayern München kommer att rivstarta Bundesliga som har smygpremiär i dag. BM är väl ihopspelat och endast återvändande lånet Toni Kroos (dundersuccé förra säsongen i Leverkusen) är ny i elvan. Wolfsburg är okej, men väger ändå för lätt. Sund etta till 1,63.

DAGENS DRAG

Tenhult kommer bli dagens skrik i spel-Sverige. Jag hittar också spelvärde där, men laget är inte vasst och hade bara något annat lag i serien mött min moderklubb Lindsdal hade jag spelat hårt. Varför? Lif har spelarkris och saknar bland andra seriens bästa mittfältare Fredrik Pettersson.

DAGENS AVSLAG

Vi har en underbar spelhelg framför oss och en ganska tam fredagskväll. Jag pluggar hellre Stryktipset än spela speciellt hårt i dag. En vidöppenmatch: Exelsior–NEC Nijmegen. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Enkla pengar på Giffarna i går och i dag laddar vi om för nya vinster.

Man on the Moon har bakspår, i övrigt är det bara löss med i V65-1 förutom 1 Premier League och 2 Target Player. Båda är snabba ut och kommer att sitta som ledare och i rygg på ledaren hela vägen. Spela Tvillingen 1/2 i V65-1.

DAGENS DRAG

Tycker att 6 Karin Tilly var sämre än väntat i försöket. Hon borde varit i final, en plats hon blev av med på mållinjen. Hon togs lugnt från start så kanske hon inte kändes fullt okej då för när hon laddas är riktigt snabb och med rätt form blåser hon till spets och då kan hon vinna consolation, V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

9 Nellie Vingboons (V65-2) är stark och tål tuffa och det kommer hon att få i dag. Hon står dock 20 meter bakom 4 Roadshow som kommer att köras till spets och jag tror inte att hon kan ta ner Roadshow från utvändig position.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Trots att Bayern München har en del skadetrassel så tror jag ändå att laget löser kvällens uppgift. Premiär på Allianz Arena en fredag, nog finns det enklare uppgifter att ta sig an som gäster. I det här fallet Wolfsburg. Schweinsteiger, Ribery och Klose ger mästarna en flygande start. 1,60 duger.

DAGENS DRAG

Den ståtlige lagkaptenen Calle Sahlén är skadad. Liksom Johan Wittberg. Pådrivaren, Östers forne lagkapten, Fredrik Pettersson är avstängd. Teo Larsson tog flyget till USA och spelar inte. Ja, ni hör. Nästan så undertecknad skulle ta en plats i Lindsdal i kväll. Tenhult har jättechans till 2,20.

DAGENS AVSLAG

Örgryte och Öster har nästan lika många segrar den här säsongen. Sex respektive fem. Ändå slåss de i varsin ände av tabellen. Det säger allt om superettan 2010. Öis håller på att kryssa sig till allsvenskan. Pass på 1,50.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM