”De är tveksamma favoriter mot Stoke”

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om lördagens avslag.

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 21 augusti 2010.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Cardiff är ett bättre lag än Doncaster i grunden och Bellamys debut lär ge hela laget ett lyft. Flera bolag har runt 1,90 på den ettan och det är högre än väntat. Klassiska Queens PR har inlett säsongen starkt och har toppchans mot ett Scunthorpe som har tappat flera viktiga spelare.

DAGENS DRAG

Coventry har öppnat ­säsongen både spel- och resultmässigt bra och mot ett begränsat Derby har ­laget god chans till tre ­poäng. Gästerna har inte övertygat och med viktige Cywka ny på en redan ganska lång skade­lista får man det tufft här. 2,43 (Pinnacle) på ettan är bra.

DAGENS AVSLAG

Tottenham har säkert ­tankarna på CL-kvalet mot Young Boys och saknar därtill namn som Defoe, Modric, Giovani och Keene här. Med det i åtanke känns Spurs som en ­tveksam favorit ­borta mot ett svårspelat Stoke.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Olivia Lavec (V75-5) är ett mycket fin sto som har en perfekt uppgift i dag. Hon är startsnabb och dyker troligen till ledningen direkt. Sen ska hon inte behöva förlora. 3 Raja Mirchi (V75-6) är en jättetalang och redan en av Sveriges största travstjärnor. Han vinner E3-finalen med 20 meter.

DAGENS DRAG

4 Blue Rock (V75-1) höll strålande som knappt slagen tvåa senast på V75. Då fick han tredjespår till dödens, nu ser det ut som spets­chans – och därmed toppchans? 6 Jarl Sherona (V75-2) är jag ruskigt inne på. Han visade grym form senast och kan mycket väl sno åt sig ledningen. Tolv gånger?

DAGENS AVSLAG

3 Strong Demand (V75-2) är en bra häst med fint läge och tränas av Åke Svanstedt. Det låter ju bra – men han känns inte alls som någon given vinnare i det här vidöppna loppet. Jag garderar rikligt.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Arsenal kommer att ­krossa Blackpool, det är jag tämligen övertygad om. Oddset är nere på under 1,20 men jag kan inte förstå hur denna match ska kunna sluta på annat sätt än en enkel hemmaseger.

DAGENS DRAG

Gefle behöver poäng i botten­striden och är bra på hemmaplan. Mjällby saknar vikige Osiako och jag tror att hemmalaget skall kunna skrälla lite här och ta en trepoängare.

DAGENS AVSLAG

Tottenham har mycket skador och som favorit tycker jag att man är klart sårbart mot hemmastarka Stoke. Jag passar spel.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!