”City – bräcklig favorit”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om måndagens avslag

Foto: AP
Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck vägrar spela på Manchester City i kväll hemma mot Liverpool.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 20 augusti 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Oddevold hör hemma i division 1 – som lägst. Och laget är på väg att avancera dit nu. I dag tar man emot Holmalunds IF på klassiska Rimnersvallen. Gästerna har ett tungt avbräck då skyttekungen Kristofer Profozic är skadad igen. Laget har sedan mer problem. Stark etta till 1,22.

DAGENS DRAG

Jag trycker det finns ett helt koppel av bra spel i dag.

Malmö FF är ett sådant till 2,15 i odds hos Ladbrokes borta mot Halmstad. Jag såg HBK på plats senast och blev mycket besviken. Tycker det är mycket som saknas.

J-Södra (2,10) och Gais (2,15) är också bra spel.

DAGENS AVSLAG

Manchester City värvar och värvar – men är knappast redo som lag ännu. Var utspelat av Tottenham i premiären, men lyckades turligt få 0–0. Nu kommer Liverpool på besök – ny tuff uppgift. City är en bräcklig favorit.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

15 Hilda C.D. (V65-6) har inte fått till det på slutet och det går att sätta ett litet frågetecken för formen. Men hennes avslutning för tre starter sen på V75 var kanonbra och näst senast fick hon öppna 1.09 första 1 000 i spets, inte så konstigt att hon blev lite pömsig. Nu blåser hon runt allt.

DAGENS DRAG

1 My Samba (V65-1) var vass vid segern senast och kan mycket väl ge Rocky Race en match. Det troliga är att hon håller spets och sen ska hon faktiskt slås.

Rixallsvenske 2 Oh Yeah (V65-3) höll strålande som tvåa från dödens näst senast och följde upp med spetsvinst senast. Ett kul drag.

DAGENS AVSLAG

11 Ninepoints Kelly (V65-4) var rätt bra vid segern senast, fick en halvjobbig resa i den främre träffen men kunde ändå vinna säkert. Läget är inte lyckat och jag tror därför inte att hon tar andra raka.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Tippeligans bästa hemmalag mot Tippeligans sämsta bortalag. Kan bara gå på ett sätt. Trots att Vålerengens bäste anfallare har lämnat klubben kommer Sandefjord inte att vara i närheten av poäng i kväll. Bortalaget saknar helt enkelt allt som har med kvalité att göra. 1,25 – dunka på.

DAGENS DRAG

J-Södra blir nog höstens lag med sina brottartunga värvningar. Till dagens match hemma mot Brage tillkommer både Dennis Östlundh och K. Fagercrantz från avstängningar. Tyngre för Brage som saknar mittbacksresen Sandberg. Jag vädrar hemmaseger.

DAGENS AVSLAG

Örebro har i mina ögon blivit något för stor favorit hemma mot AIK. ÖSK:s form verkar helt i plåt och laget kommer från två bedrövliga insatser. Gnaget trivs dessutom på Behrn. Fyra senaste: 1–1, 1–4, 1–4 och 0–5.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM