Steven-Lee: ”De bränner inte i dag”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om lördagens säkra

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 28 augusti 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Wolfsburg fortsätter att värva för att på allvar utmana om guldet. Nu har även vasse Diego hämtats in. Man gav, trots förlust, ett bra intryck mot Bayern i premiären. Inga nya avbräck störoch man har i dag en klart vettigare uppgift. Mainz avfärdas till 1,60. Manchester United bränner inte.

DAGENS DRAG

Nottingham har hög kapa­citet, men jagar fort­farande säsongens första seger. Upplagt läge i eftermiddag mot Norwich och jag lirar ettan till fina 1,90. Reading är inte i toppslag och har drabbats av nya, jobbiga, skador. Leicester, som återfår målglade strikern M. Fryatt, spelas till 2,30.

DAGENS AVSLAG

Sevilla är deppigt efter ­respass ur Champions League och har tappat Squillaci samt Adriano. Där­till är Dragutinovic skadad. En annan favorit i fara är BP. Övertygar inte och tvingas i dag undvara Asp och Petrovic.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

11 Hallsta Lotus (V75-4) är en given spik på Bergsåker i dag. Han är kort och gott världens bästa kallblod och ska inte behöva förlora SM trots ett bakspår. Han krossar allt. 3 Torvald Palema (V75-6) har också jättechans att vinna. Han tar ledningen och sen får de andra heta vad fan de vill.

DAGENS DRAG

8 G.K.Trademark (V75-2) tror jag mycket på. Han visade härlig form senast då han small runt motståndet på sista långsidan och vann överlägset. Läget är chansartat men han har en bra startrygg och kan mycket väl smita fram i drömläge. Kommer sedan luckan tror jag att saken är klar. Till ett bra odds.

DAGENS AVSLAG

3 Treecko (V75-1) är knapp favorit i ett vidöppet lopp. Det innebär att han inte har bättre chans än ­någon annan. Honom ska vi förstås jobba bort. 7 Comets Viking kan vara draget. Lika bra som favoriten.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Manchester United ska ha jättechans att slå West Ham hemma. Rooney är tillbaka till denna match och då West Hams försvar har sett allt annat än bra ut (redan släppt in sex mål på två matcher) tror jag att man tämligen enkelt vinner. Oddset är nere på 1,15 men känns som bankränta.

DAGENS DRAG

Brommapojkarna gnetar på bra och måste ha bra chans att slå Åtvidaberg hemma. Oddset ligger på runt 1,90 och jag tycker att BP är det klart bättre laget av dessa två.

DAGENS AVSLAG

Jag spelar inget i Italien eller Spanien i dag, jag vill helt enkelt se lite mer av ­lagen och göra mina in­satser efter att första ­omgången är färdigspelad.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM