”Portsmouth – en favorit i fara”

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, måndagen 3 januari 2011.

ULRIK SANDEBÄCK:

DAGENS SÄKRA:

Villarreal är ett lag som jag gillar skarpt i La Liga. Det är ett mycket välspelande lag som med sin spelskicklighet till slut maler ned sin motståndare. Nu är det lilla Almerias tur att få känna på Villarreals bollbegåvningar. Jag tycker ettan till 1,44 (bet365) funkar utmärkt.

DAGENS DRAG:

NHL-spelen har fungerat helt perfekt den här vintern. Fortsätter med ett till här: Calgary ska ses med mycket bra chans hemma mot NY Islanders. Islanders har haft en sanslös tur under de senaste matcherna – sånt varar knappast för evigt... Calgary är bättre och vinner till runt 1,80.

DAGENS AVSLAG:

Championship spelar var och varannan dag just nu. Med många slitna spelare blir också resultaten märkliga. En favorit i fara är Portsmouth, som det mer eller mindre alltid är kaos i. Nu saknas åter många spelare.

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

10 Oktan Zet (V65-5) borde vinna nu. Formen är mycket bra och motståndet ska han hantera. Senast spetsade han och släppte till Askö Serve. I mål såg han okörd ut.

5 Photo Taxi (V65-6) har en fin uppgift med vettigt spår på kort distans. Det ser ut som en klassisk spets och slut, hämta ut.

DAGENS DRAG:

13 Rejsar (V4-1) kan överraska på lunchen, trots att hästen står 20 meter fel till. Senast galopperade han under attack på upploppet.

12 Casandra Bishop (V4-3) är en fräck lösning på lunchtravet. Hon trivs bra med Petter Lundberg och kan mycket väl krossa motståndet, bara hon sköter sig. Jag spikar.

DAGENS AVSLAG:

2 Let’sTango F. (V4-3) galopperade i första svängen senast men gick faktiskt inte ett skit efter det. Som favorit är hon inte ett dugg intressant. Jag har ett betydligt bättre drag här och spikar emot.

MICHAEL CARLSSON:

DAGENS SÄKRA:

3 Flea Southwind (V65-1) hängde med bra i Stoeliten senast bakom vinnande Vanessa du Ling. Hade stått över och varit åtgärdad inför den starten och är ännu vassare nu. Fast det räcker om hon är lika bra för att slå det här mediokra gänget.

DAGENS DRAG:

5 Photo Taxi (V65-6) är också en bra spik då den startsnabbe formhästen kommer att släppas till ledningen här. Han vann med krafter kvar senast och fick aldrig chansen näst senast i ett hårt gäng. Garantispets nu över 1 600 meter låter som en trygg vinnare mot beskedliga konkurrenter.

DAGENS AVSLAG:

7 Seven d’Urzy (V65-4) var trög i ledningen senast och höll undan med ett nödrop. Den franskstammade valacken måste bättra sig och den här gången ser det inte ut att bli någon ledning. Som favorit är han inget för mig.

ARTIKELN HANDLAR OM