”Allt står inte rätt till i Southampton”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om tisdagens säkra

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 31 augusti 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det är dystert i Dagenham and Redbridge. I helgen tappade man sent en 2–0-ledning hemma och sladdar med en poäng i tabellen. Bara en dag senare såldes stjärnan Paul Benson till Charlton. I dag möter D&R just Charlton i JPT-cupen och vändningen kommer inte här. Etta till 1,67.

DAGENS DRAG

Jag nöjer mig troligen själv att spela på Charlton i kväll. JPT-cupen – i princip det enda oddssatta som finns i dagens utbud – rankas lågt i England så spela inga större summor på den. Rochdale matchas enormt hårt just nu och lär rotera. Hittar ett litet spelvärde på Port Vale till 2,50.

DAGENS AVSLAG

Southampton är en av dagens största favoriter. Ska så vara med den truppen mot Swindon. Men. Allt står inte rätt till i klubben och i går sparkades Alan Pardew trots en 4–0-seger i helgen. Jag avstår den ettan.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Galopp på V65 vilket gör att jag får bjuda på en klar till Axevallas V5:a istället. 10 Zirko Boko (V5-4) åkte dit som storfavorit senast men mötte då en för dagen bättre häst. Nu ser motståndet svalare ut och lång distans klarar han. Med Björn Goop i sulkyn kommer första segern på svensk mark.

DAGENS DRAG

15 Jay Jay Okocha var moralisk segrare senast då han trots en 10-öppning och ett förstavarv efter snabba 1.13 höll strålande till ett tredjepris. Han mötte sin överman senast men nu behöver han inte agera hare. I lopp 7, V5-5, på Östersund streckas förstås 15 Jay Jay Okocha.

DAGENS AVSLAG

3 Spring Ray börjar komma i gång igen. Nu möter han ett svalt gäng, förutom en och det är just den som sätter käppar i hjulen i V5-1 på Axevalla. 8 Finders Keepers spetsar och sen måste Spring Ray göra grovjobbet, det går inte.

GLENN HYSÈN (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Jag provar med Southampton till odds runt 1,55 hemma mot Swindon. Laget har ju tidigare spelat i högre divisioner och har kapacitet att vandra upp i seriesystemet igen. Jag har rätt stor feeling här och spelar med hög insats.

DAGENS DRAG

Aldershot trummar på bra och till 2,20 tycker jag att man ska spelas mot ett ganska mediokert Oxford. Jag provar med medelhög insats.

DAGENS AVSLAG

Tunt utbud i dag då det är landskampshelg som väntar. Frånsett en del matcher i de lägre seriesystemen i England är det inget spelmässigt som lockar oss idag. Inte fel att avvakta spel i dag.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!