”Tror på tredje raka segern för Modo”

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: BILDBYRÅN
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, tisdagen 4 januari 2011.

ULRIK SANDEBÄCK:

DAGENS SÄKRA:

Brynäs, som redan har kuggar bort för spel i JVM, har nya problem nu. Det härjar en magsjuka och Jonas Nordquist och Magnus Kahnberg är högst osäkra till spel. Linköping har å sin sida få problem och visat upp en bra form trots förlusten senast mot Modo. Ettan spelas till 1,55.

DAGENS DRAG:

Challe Berglund har äntligen fått lite material att jobba med i förvärven av Bartecko, Nagy, Eriksson och Pikkarainen. Då har även lyftet kommit. Nu ser allt mycket ljust ut för Modo och jag tror laget tar tredje raka segern ikväll i Södertälje. 2,45 för tvåan (Expekt) tycker jag låter väl högt.

DAGENS AVSLAG:

Washington vann lite överraskande Winter Classic (utomhusmatchen) över favorittippade Pittsburgh. Men segern kostade lite i form av kraft och nya småskador. Laget kan få en reaktion hemma mot Tampa. 1,60 vilas.

CHALLE BERGLUND:

DAGENS SÄKRA:

Sju starter i fjol gav lika många segrar och så bra som han var vid sin seger på V75 förra gången gör förstås också att de övriga kuskarna har stor respekt för 3 Baht Launcher. Just respekten gör att han kan komma att släppas till spets i V65-1 och då är loppet definitivt över.

DAGENS DRAG:

Från att ha haft urusla lägen i sina två senaste starter har nu 6 Handsome Face dragit ett läge som gör att han måste ha en bra chans att vinna. Han laddas nog inte för spets för då kan han bli för het men han kommer förmodligen att få en bra position i andra spår och slippa runda hela fältet i V4-4.

DAGENS AVSLAG:

Efter flera förluster vann Brynäs igen i söndags. Nu är det svår bortamatch mot Linköping men med segern i ryggen kanske självförtroendet hoppade upp en del och oddset på LHC-seger är lite för lågt för att locka till spel.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet):

DAGENS SÄKRA:

Tåget Manchester United tuffar på utan att tappa fart vilket inte heller Stoke kommer att kunna ändra på i kvällens drabbning på Old Trafford. Ettan kan finnas med som bank i valfri komb eller alterneras genom handicap eller halvtid/fulltid-spel.

DAGENS DRAG:

Blackpool har stått för en imponerande insats så här långt i PL och stretade emot bra mot City i helgen. Det är mer än vad man kan säga om Birmingham som stod sig slätt mot gästande Arsenal på St Andrews. Tror på tre poäng för Blackpool!

DAGENS AVSLAG:

Fulham–West Brom rör jag inte. Normalt hemmastarka Fulham kommer från derbyförlust mot Tottenham medan West Brom var en straffmiss från att skaka mäktiga United senast. Mycket som talar för kryss här men jag avstår.

ARTIKELN HANDLAR OM