”Serbien kör över Färöarna borta”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om fredagens drag

Foto: AP
Milos Krasic och hans Serbien kör över Färöarna enligt Sportbladets tipsexpert Ulrik Sandebäck.
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 3 september 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bosnien är ett av de landslag som jag helst ser spela. Det finns massor av kvalitet i laget med vassa spelare som Džeko, Ibiševic, Misimovic och Pjanic för att nämna några. Ska inte ha några problem borta mot Luxemburg till 1,20. Hcp-spelet 1,5 mål spelas till 1,67.

DAGENS DRAG

Serbien har en perfekt öppningsmatch: Färöarna på bortaplan. Serbien har som vanligt ett stjärnfyllt lag och ska med normal utdelning vinna en sådan här match med 4, 5–0. Jag spelar att serberna ska vinna matchen med tre mål eller fler till fina 2,20 hos Bet365.

DAGENS AVSLAG

Frankrike skriker efter revansch efter VM-floppen. Skrattmatch mot Vitryssland till 1,30? Aldrig! Frankrike saknar avstängda spelare som Gourcuff, Anelka, Evra, Ribéry och Toulalan. Sedan har laget skador. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

9 Putte Topline vinner V65-6, DD-2. Han var väldigt bra senast då han fick gå i tredje spår hela sista varvet men ändå höll jämna steg med ettan och tvåan. Sverige vinner förstås mot Ungern i EM-kvalet, Zlatan och den nya generationen ser starka ut och Ungern blir inget problem.

DAGENS DRAG

4 Tintomara Hornline (V65-1) såg kanonfin ut inför V75-starten på Bergsåker förra helgen men en galopperande häst framför störde henne till galopp och då var den dagen förstörd. Det positiva är att hon inte har det loppet i kroppen kort tid mellan starterna. Bra chans.

DAGENS AVSLAG

Många EM-kvalmatcher i dag. Det är lätt att lockas att spela storfavoriter som har bortaplan. Jag tycker dock att man ska se upp med det för det är inte helt lätt att åka och hämta tre poäng i exempelvis Estland och Lettland.

TOBIAS HOLM (Driver spelsajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Robert Bergh skickar upp ett rejält lass med kusar till Umåker i kväll. Bäst chans borde femårige 1 Staro Cold Carat (V65-1) ha. Omöjligt läge på Bergsåker senast. Från dagens bricka ser det betydligt ljusare ut och då motståndet även är klart beskedligare ska det vara toppchans. Får vi 1,80?

DAGENS DRAG

Det strålar en harmoni om det svenska landslaget som vi inte har sett sedan EM i Portugal. När vi dessutom kommer att få se en Zlatan Ibrahimovic på spelhumör skulle i alla fall inte jag vilja vara ungrare på Råsundas gräsmatta i kväll. Det här bränner vi aldrig. Leta högst hcp-odds.

DAGENS AVSLAG

Att Capello fortfarande tränar det engelska landslaget beror enbart på att FA inte har råd att sparka karln. Alla tycks avsky sin förbundskapten. Om Sverige andas harmoni gör England det motsatta. 1,25 hemma i dag. Skrattretande.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM