”Arsenal vinner – utan stjärnorna”

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördagen 8 januari 2011.

Steven-Lee Holmdahl

DAGENS SÄKRA:

Scunthorpe är ett högstmediokert Championship-lag och har frågetecken för lagkaptenen Cliff Byrne.

Everton saknar visserligenTim Cahill, men kommer tillspel med stärkt självförtroende och tränaren David Moyes har annonserat att han mönstrar starkasttänkbara lag. Tvåan liras till 1,60.

DAGENS DRAG:

Blackpool lägger ingen större vikt vid FA-cupen och man väljer att ställa ett reservbetonat lag på benen. Southampton är i gott slag och 2,40 lockar. Wigan ­lägger större fokus på Premier League och besväras av en del ­avbräck. Hull har förstärkt laget. Oddsen sitter snett. 2,60 spelas.

DAGENS AVSLAG:

Newcastle krossade West Ham tidigare i veckan och de flesta väntar sig väl en komfortabel seger även i dag. Med tanke på lagets enorma skadeproblem är jag inte alls övertygad. Om spel? Nån slant på Stevenage.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA:

12 Opal Hall (V75-2) är en klassig fyraåring som jag tror mycket på. Stefan Hultmans hingst kommer med tre raka segrar och har övertygat. Trots bakspår väljer jag att singelstrecka. 8 Vendi (V75-7) är en sjövild spik för oss med hår på bröstet. Hon var kanonbra senast och kan krossa allt igen.

DAGENS DRAG:

3 Space Hoss (V75-1) är det dags för i dag. Han har två mersmakande starter i sin nya regi. Senast var han stark när han drog fram ­vinnaren sista 700. Med klaff blåser han till dem nu. 5 Simb Ruby (V75-6) såg strålande ut över upploppet senast där hon avslutade fint bakom hästar. Pass upp.

DAGENS AVSLAG:

6 Eliott Hall (V75-1) är ­bästa hästen men som vanligt är galopprisken ­gigantisk. Dessutom, om han skulle trava, hamnar han utanpå ledande Delvin Gold som absolut inte släpper. ­Favorit i stor fara.

Glenn Hysén (Tipsexpert hos Unibet.)

DAGENS SÄKRA:

Arsenal må vila Fabregas, van Persie, Nasri och ­några till men det finns tillräckligt med talang för att skicka ett inte heller helt ­ordinarie Leeds ur FA-­cupen. Ungtupparna brukar vara på humör när Wenger ger dem chansen och 1,24 på ettan går att använda som bank i kombar.

DAGENS DRAG:

Hemma på The Den är Millwall svårslaget och har nu ­åtta ­raka utan förlust i ligan. ­Birmingham gör inte många glada i Premier League men vinst senast mot Blackpool kan ha gett självförtroendet laget behöver. Millwall är en lämplig uppgift och 2,70 på tvåan är taget.

DAGENS AVSLAG:

Sjukstugan är i det närmaste full och Sheffield U går tungt i Championship. Trots det är jag inte säker på att det blir en så enkel resa till fjärde omgången för Aston Villa. Det blir avslag på ängsliga Villa.

ARTIKELN HANDLAR OM