”Skriver ner Frankrike – Bosnien är ett bättre lag”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om tisdagens drag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 7 september 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

EM-kvalen gick bra i fredags – alla spelen gick in. Det finns många starka banker i kväll. Jag tänker på lag som Albanien som knappast tappar poäng hemma mot Luxemburg, som saknar sin stjärna Jeff Strasser. Odds: 1,28. Holland, 1,15, och Kroatien, 1,67, är starka kort.

DAGENS DRAG

Jag baissade Frankrikes chanser senast hemma mot Vitryssland och fortsätter att skriva ned det här landslaget. Det saknas harmoni samtidigt som laget är tungt skadedrabbat och störs av flera avstängningar. Bosnien är ett av Europas bättre landslag numera. Spelas till 2,65.

DAGENS AVSLAG

Danmark hade som väntat ingen chans i VM. Den platsen skulle vi haft. Det här danska laget, lätt deppigt efter VM, är nu tung favorit hemma mot Island. Stark etta till låga 1,25? Knappast. Stor kryssrisk.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Starten blir avgörande i V65-6, DD-2, då jag förväntar mig att 4 Flea Southwind är den som ska ta hand om ledningen. 2 Paper Moon är snabb men hon är ingen häst som vinner från spets och därför släpps Flea Southwind dit och därifrån tror jag inte att någon kan röra henne.

DAGENS DRAG

Jag räknar med en rejäl startrusning i V65-5, DD-1, vilket skulle passa 9 M.T. Devil väldigt bra. Senast fick han en tuff inledning och då var det full distans, det gillar inte han. Bra ryggar i starten och rätt distans som det är i dag, det gillar han.

DAGENS AVSLAG

Äntligen, skulle Gert Fylking sagt och så tänker nog också kretsen kring 7 Red Hot Dynamite. Han var totalt dominant som treåring men blev sedan skadad. I kväll är han tillbaka i V65-3. Men är han redan nu i full form?

GLENN HYSÈN (Unibets tipsexpert)

DAGENS SÄKRA

Holland ska besegra ett beskedligt Finland i dag. Trots en del skador hos hemmalaget ska det vara klasskillnad och allt annat än en hemmaseger känns orealistiskt för mig.

DAGENS DRAG

Bosnien har ett riktigt bra lag och möter ett Frankrike som verkligen är på nedgång. I kraft av hemmaplan och bättre självförtroende tror jag att Bosnien är ett bra spel.

DAGENS AVSLAG

Norge tar emot Portugal och jag tycker att detta är en mycket svår match att analysera. Portugal är normalt sett bästa laget men släppte in fyra mål mot Cypern senast och jag står över spel i denna match.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM